Profile cover photo
Profile photo
Norlin WA
40 followers
40 followers
About
Norlin's posts

Post has attachment
Muka Kusam Kembali Beseri
Assalamualaikum.. Pernah tak awak2 semua.. Bila tengok cermin, rasa sedih je sebab muka kusam tak bermaya, tona muka pun tak sekata.. Pastu kulit muka jadi kasar.. Sapa yang rasa macam ni kita geng.. Alhamdullillah lepas guna Set Trial Mewangi, kasar-kasar ...

Post has attachment
Alhamdullillah..
Seperti yg kaknda janjikan.. Kaknda da pasang pu header baru.. Ok ke ok.. Boleh ler ni..  ngeh ngeh :) Alhamdullillah Id Iklan kat MOB pun da dapat.. Rezeki Jumaat :)

Post has attachment
Akhirnya..
Alhamdullillah... Akhirnya.. Walaupum tak secanggih blog orang lain, tapi boleh la kan untuk dibaca.. Sakit tak mata korang tengok blog akk? cer komen sikit.. yang membina yer. Guna ayat yang suci murni je.. Tinggal buat header baru Jap lagi.. In Shaa Allah...

Post has attachment
Im Back
Assalamualaikum semua... Lamanya kita tak jenguk blog ni... kalo tengok dari header tu ank baru 3.. hahhaa.. Sekarang anak hakak da ada 5 da.. huhui.. Ha nampak tak berapa lama dah tu.. Ni bukan besarang je.. Da macam haunted house da.. Ekh betul ke hakak e...

Post has attachment
PROFAIL SYARIKAT DAN PENGENALAN PRODUK
BISMILLAHHIRAHMANNIRRAHIM.. PROFAIL SYARIKAT dRimba Life International (m) Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 23.01.2014 (23 Januari 2014).   dRimba Life International sdn bhd merupakan syarikat  yang dimiliki oleh 100% bumiputera. dRimba
Life mengeluarkan dan ...

Post has attachment
AKTIVITI SYARIKAT YANG COMPANY INGIN ADAKAN
BISMILLAHHIRAHMANIRAHIM Ini adalah antara aktiviti-aktiviti yang ingin company adakan untuk merai semua ahli .. (Doakan semoga niat suci dan apa yang dirancangkan akan dapat dilaksanakan.. InshaaAllah..) KURSUS-KURSUS KERJA AMAL ANUGERAH DEALER TERBAIK PERL...

Post has attachment
KHASIAT DRIMBA LIFE COFFEE
BISMILLAHHIRAHMANNIRAHIM ..    1) KHASIAT KURMA           Paling
pantas diproses dan diserap, sekaligus memberikan tenaga segera.
 Memandangkan kandungan gula ringkasnya (monosaccharide) yang sangat
tinggi malah lebih tinggi dari pisang, kurma berupaya m...

Post has attachment
It's Jumaat #1 SUNNAH HARI JUMAAT
BISMILLAHHIRAHMANNIRAHIM... Salam Jumaat dan Salam sayang untuk semua.. Untuk semua Kaum Adam kat luar sana termasuklah mr husband... Jom Solat Jumaat.. Sampai Masjid awal banyak pahalanya..  :)  Semoga perkongsian ini meberi keebaikan pada kita semua.. Amin..

Post has attachment
~PENCERAHAN CEAL2U~
BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM... Kali ni Norlin nak kongsi lagi 1 portal iklan yg boleh bagi kita DUIT walaupun tak buat pape.. Sapa pernah dengar nama Ceal2u.. P la Google.. Mesti kuar gambo ni Cer kelik.. Cer kelik...   Ha ni sikit penerangan dia CEAL2U ~ Da...

Post has attachment
Ada masalah kulit?? P la New York Skin Care yg terdekat.. DApatkan rawatan 3 jam PERCUMA
Wait while more posts are being loaded