Profile cover photo
Profile photo
Milica Milošević-Meseldžija
82 followers
82 followers
About
Posts

Post has attachment
Posle izvesne pauze, na blogu je novi tekst o jednom divnom proizvodu. O tome vam pričam! ;)

Post has attachment
Ona su naše sve! Naša dečica. <3 Pritom su nepopravljivi, naravno nesvesni, egoisti. A nama, roditeljima, ponekad je potrebno samo tih pet minuta da ne moramo ništa. Neeee, ne daju ni njih. :D Kakva je situacija kod vas drage mame i tate?

Post has attachment
Prošle godine, na ovaj, meni veoma bitan dan, otvorila sam svoju dušu i poručila vam da, i kad je teško, život itekako ume da bude lep. Link ka tekstu je na profilnoj strani. Dobrodošli u moju ispovest. O tome vam pričam!

Post has attachment
Propustili ste najnoviji post sa bloga koji je za kratko vreme postao jedan od najčitanijih?

Post has attachment
Srećan družino! :D 🎆🎉 Podsetimo se prošlogodišnjeg teksta na blogu povodom Dana levorukih. O tome vam pričam! 😁

Post has attachment
Imam nešto da kažem povodom uvođenja vojske za žene. O tome vam pričam u novom tekstu na blogu!

Post has attachment
Danas, po ovom pakleno vrelom danu, pevamo pesmu o voću. Uživajte u čitanju i pevušenju zajedno sa svojim mališanima! <3 :D

Post has attachment
Danas počinje Svetska nedelja dojenja. U cilju podrške, koju joj pružam svake godne, ponoviću najpre, kao mnogo njih danas, da je dojenje značajno koliko za bebu, toliko i za mamu. Da je dojenje dar majke prirode na kome joj svaka žena treba biti neizmerno zahvalna. Ja jesam zahvalna, zaista. Međutim, ovaj čin nekada ne krene tokom kojim smo želele i planirale. Sa kojim se sve to poteškoćama novopečene mame susreću, pisala sam vam na blogu prošle godine. Svratite, možda nekoj zbivanja u mom svetu budu od izuzetne koristi. I za kraj, da se pohvalim svojim stažem: 18 meseci sa prvim, 21 mesec sa drugim detetom. Koliko ste vi dojile vašu decu? :)

Post has attachment
Od ovog momenta na blogu je jedan praktično, fantastični post.
Kako da budete sam svoj majstor, o tome vam pričam! ;)

Post has attachment
Od kada sam ih otkrila, Jacques Briochin proizvodi su moj nezamenljivi saveznik u uređenju doma. Naravno, i moja iskrena preporuka svima vama! ;) O tome vam pričam!
Wait while more posts are being loaded