Profile cover photo
Profile photo
Nowystyl Romania
Compania pune la dispozitie intreaga solutie pentru mobilarea spatiilor de birouri.
Compania pune la dispozitie intreaga solutie pentru mobilarea spatiilor de birouri.
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Pasii necesari pentru a avea un spatiu de lucru care sa asigure comfort si sanatate

1.      Sanatate, comfort asociate cu placerea de munca.
Cand amenajezi locul de munca, trebuie sa iei in considerare tipul muncii pe care il faci si paramentrii individuali ai corpului uman. Vei putea crea un spatiu de lucru optim, confortabil si eficient.
2.      Potrivirea scaunului
In primul rand e nevoie de potrivirea scaunului. Datorita potrivirii corecte a scaunului iti vei mari eficacitatea, iti vei minimaliza oboseala si vei evita problemele de sanatate.
3.      Fixarea sezutului pe inaltime
Recomandat este ca sezutul sa fie fixat astfel in cat marginea din fata sa fie sub imediata linie a genunchilor.
4.      Fixarea adancimii sezutului
Este recomandat sa te asezi cat mai apropae de spatar, astfel incat marginea din fata a sezutului sa nu te stranga sub genunchi. Intre genunchi si marginea scaunului trebuie sa fie pastrata o distanta de 1-2 cm. Adancimea optima a sezutului – cel mai des este de cca 50 cm, asigurand sprijin de la 2/3 pana la ¾ ani din lungimea coapselor.
5.      Fixarea spatarului pe inaltime
Aseaza-te si potriveste inaltimea spatarului asa incat forma lui sa se potriveasca cu forma spatelui tau si sa-ti asigure confort sporit. Daca ai aceasta varianta disponibila fixeaza pozitia pantei proeminente la inaltimea zonei lombard.
6.         Fixarea bratelor
Daca scaunul de birou este prevazut cu aceasta functie/optiune fixeaza bratele intr-o pozitie cat mai confortabila pentru tine. De retinut ca unghiul dintre antebrat si brat trebuie sa fie la 90 grade. Cand lucrezi la calculator, important este ca antebratele tinute pe bratele scaunului ergonomic sa fie in line cu inchieturile mainurilor care sunt in pozitie neutra.
7.         Fixarea unghiului de la spatar
Regleaza unghiul spatarului in functie de tipul de munca efectuat. De retinut ca spatarul trebuie sa aiba contact permanent cu spatele tau, asigurand sprijin coloanei vertebrale, dar mai ales pentru zona lombara.
8.         Fixarea inaltimii biroului
Aseaza-te pe scaunul deja reglat. Inaltimea blatului ar trebui sa faca posibila desfasurarea activitatilor de serviciu daca se realizeaza unghiul de 90 de grade intre antebrat si brate (cel mai des 68-76 cm). Daca blatul biroului este prea inalt trebuie sa utilizezi polita pentru tastatura de sub blatul biroului sau sa dai sezutul un pic mai jos si sa-ti sprijini picioarle pe suportul pentru ele. Ai nevoie de spatiu suficient pentru picioare.
9.         Totul sa fie la nivelul ochilor
Fixeaza monitorul in centrul campului vederii. Intoarcerea continua a capului spre monitor poate cauza incordarea muschilor de la brate si ceafa.
10.     Totul la indemana
Rechizitele folosite tot timpul, ca de exemplu tastatura, mouse-ul, agendele, pixurile, telefonul trebuie sa se gaseasca la o distanta de cca 20-25 cm.
11.     Unghiul vederii
In unghiul relaxarii utilizatorul isi directioneaza privirea in jos. Privitul pentru un timp indelungat “in fata” sau “spre sus” poate cauza incordarea muschilor si duce la oboseala.
12.     Munca la calculator, distanta dintre monitor si ochi.
Monitorul trebuie s fie pus asa incat, uitandu-te “in fata” privirea ta sa fie de 2-5 cm deasupra marginii de sus. Distanta dintre monitor si ochi  trebuie sa fie inclinat usor spre spate. Datorita acestei inclinari privirea ta va cadea pe el in unghiul drept.
 
Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei NOWY STYL ROMANIA  puteti accesa www.nowystyl.ro, www.nowystylgroup.ro.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
COMUNICAT DE PRESA

-47% discount de Black Friday la www.scaune.biz
www.scaune.biz este unul dintre cele mai mari magazine online de scaune pentru birouri&home ce deschide lista de Black Friday pe domeniul sau.
Cei care isi doresc sa-si schimbe/achizitioneze scaune pentru birou&home vor gasi peste 40 de modele pe diferite materiale textile cu reduceri cuprinse intre 20%-47% pe www.scaune.biz 
Scaunele pe care le vom avea la aceasta campanie de Black Friday fac parte din gama de scaune bistro, scaune directoriale, scaune vizitator, scaune bar. Aceste scaune vor fi disponibile la promotie doar pe anumite materiale textile/culori, cu stoc limitat si cu livrare in 24 ore. Daca stocul se epuizeaza puteti da comanda doar ca va fi nevoie sa asteptati sosirea scaunului intre 7-21 de zile. Campania de Black Friday va fi disponibila pe 29 noiembrie ora 00.00.
Pe langa aceasta oferta de discount de 47% oferim posibilitatea clientilor sa acceseze pagina noastrade campanie http://www.scaune.biz/promotii?page=1&results=10&order_by=price,asc
unde sunt invitati sa descopere scaunul pentru birou&home pe care il avem la un discount de 40% si care poate fi personalizat in functie de necesitatile(culoare, tip material, tetiere, brate, picioare din crom/aluminiu) pe care si le doreste clientul.
Intreaga gama de scaune pentru birouri&home care este comercializata prin intermediul site-ului www.scaune.biz este realizata de compania Nowy Styl Group care este al IV-lea producator din Europa.
Brandul Nowy Styl are in portofoliu peste 200 de modele de scaune disponibile in diverse variante de tapiterie (scaune operationale, scaune pentru sali de conferinta, scaune metalice pentru cafeterie).
Pentru mai multe informatii:
Gabriela Ciocan
Specialist Marketing 
Telefon: 021.322.49.56
e-mail: gabriela.ciocan@nowystyl.ro

Post has attachment
Lucrul in pozitia asezat sau orele indelungate petrecute in fata calculatorului sunt dezastroase pentru coloana vertebrala. Multe persoane se plang de dureri de spate, dureri de gat, amorteala sau de umflarea picioarelor. Aceste probleme va pot afecta serios sanatatea. E timpul sa nu lasi ca aceste probleme sa te afecteze. Pentru acest lucru va propunem cateva exercitii simple care se pot face chiar la locul de munca PL_Strefa Ergonomii 12

Post has attachment
Call Center mobilat de Nowy Styl Romania.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded