Profile cover photo
Profile photo
Joriah Sobri
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Anak buah baru
Assalam.. kesibukan tahun 2017 dengan masalah kesihatan yg tak menentu buatkan saya terlupa pulak nk bercerita tentang kehadiran dua org ahli baru dalam keluarga saya.kedua-dua adik saya dapat baby baru..seorang dapat baby boy bulan 5, dan seorang lagi huju...

Post has attachment
Akhirnya
Assalam.. lepas ni bolehla beraktif sikit sapu sawang kat sini.. sebab kat rumah dan pasang tmnet... finally...saya ambil pakej unlimited yg bulan dalam RM130 mcm tu (xtermasuk GST ok)..So far okla dari pakai line BIRU yang gah sangat promo nya tp hampeh,.....

Post has attachment
Road to Final
Assalam.. ikotkan aku ni bukan kaki bola pun.. stakat minat2 gitu jer... tp xdala sampai xkenal player especially player negeri sendiri..hahaha... apapun tahniah buat kedah yang berjaya lagi ke final Piala Malaysia .. dan 3 tahun berturut2 berjaya ke final....

Post has attachment
My Baby
My Shafiya Qisya Azzalea.. bulan ni genapla 3 tahun 10 bulan.. kejap jer masa berlalu.. Mulut pun banyak dah btanya bila nak bagi adik kat qisya... Semuanya rezeki Allah... In sha Allah bila sampai masa yang terbaik Allah akan beri kami zuriat yang kedua.. ...

Post has attachment
Tikam belakang
Assalam.. sesekali menulis pastu letak plak tajuk entry mcm tu mcm ngeri plak rasa kan..hahaha.. tp itulah lumrah hidup.. manusia ni ada mcm2 perangai. kadang2 kita duk tengok filem .drama tv..sbenarnya kisah2 tu memang wujud pun dalam dunia nyata... bukan ...

Post has attachment
Trip to Cameron Highlands
tiba-tiba plak teringat trip ke CH hujung tahun lepas.. masa cuti sekolah..last minit punya plan.. hahaha.. family saya dan family adik saya.. kami berkonvoi ke sana.. last pegi CH rasanya sebelum kawin dulu.. kiranya dekat 4 tahun juga la  tak ke sana.. ba...

Post has attachment
Ikan keli
Assalam.. sekarang ni suami dah minat membela ikan keli pulak..hahaha.. beli benih anak ikan keli yg kecik2 tu..pastu bela sampai besaq. dalam 6 ke 7 bulan camtu dah bleh makan.. suami bela di belakang rumah mak kat kampung..luas skit kawasan tu... so. sesu...

Post has attachment
**
ASSALAM... lamanya tak menulis di sini... hahah... asal start tulis jer mesti ayat yg sama ja..hahaha... sibuk betul rasa life sekarang..smpaikan semua perkara2 best pun xsempat nk share di sini sbagai kenangan...  saya mulakan entry pertama tahun ni dengan...

Post has attachment
My girl
Assalam..   This is my girl.. sudah masuk 2tahun 7bulan.. dah pandai minta besday party utk diri sendiri bila saya duk bincang sal majlis hari lahir sepupu dia nawfal yang ke-3.. Bila saya cakap besday qisya lambat lagi dah pandai muncung mulut, tarik muka ...

Post has attachment
Al-fatihah... sahabatku.
Assalam maseh kisah lama.. sekadar coretan menggamit kenangan sedih... 12 April 2016, saya dan sekolah kehilangan seorang sahabat dan pendidik yg amat disayangi... Kak Rozana Hazizi ... Perginya seorang kakak yang murah dengan senyuman dan lembut tutur bica...
Wait while more posts are being loaded