Profile

Cover photo
Arleen Rahman
Attended Cosmopoint International University College
186 followers|210,715 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
New addition in my family
Meet my new additional in the family. Nur Madihah Binti Aznirhalid. Born 19 Dec 2014
Meet my new additional in the family. Nur Madihah Binti Aznirhalid. Born 19 Dec 2014
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Healthy is sexy!
 ·  Translate
Salam uols.. lame dah mak tak update belog mak ni... sori le... task keje mak kat opis ni dah bertambah.. tu yg takleh nak catch up satu2.. kene manage kan betol2 baru bole settle.  Posting mak ni, khusus untuk kaum hawa...
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Rindu Awak 200%
Addeeehhh... Dah jatoh cinta dengan lagu ni.... "Tuhaaannn... Jage dia untukku... " Lirik Lagu Jaga Dia Untukku - Siti Nurhaliza Mahu ku bersama Mahu ku ke sana diriku tak disini lagi Waktu tak bicara Lama terasa seakan terhenti mengiringiku Tenanglah duhai...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Tuala Wanita PEMBUNUH!
Bahayanye TUALA WANITA!!     Ngerikan
bile tau ni? Tiap2 bulan kita gune tuala wanita. Tapi kita tak pernah
tau atau tak amek tau ade bahayanye kalau salah pilih tuala wanita. Lately
ni, mmg byk keratan2 akhbar yg bg tau tuala wanita pembunuh wanita.
Gi...
 ·  Translate
Bahayanye TUALA WANITA!!     Ngerikan bile tau ni? Tiap2 bulan kita gune tuala wanita. Tapi kita tak pernah tau atau tak amek tau ade bahayanye kalau salah pilih tuala wanita. Lately ni, mmg byk keratan2 akhbar ...
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Marine Essence Beauty Bar TESTIMONY
Compilation Testimony Clients mak yg dah gune Marine Essence aka sabun ijau.. Badan Berjerawat... Parut chicken pox beransur pulih Byk lagi mak nak tepek kat sini... Jempotlah tgk kat IG mak @kulitcantikmukeberseri dan  Page FB @Health Solutions With Bamboo...
 ·  Translate
Compilation Testimony Clients mak yg dah gune Marine Essence aka sabun ijau.. Badan Berjerawat... Parut chicken pox beransur pulih Byk lagi mak nak tepek kat sini... Jempotlah tgk kat IG mak @kulitcantikmukeberseri d...
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Selamat Berpuasa!!!
Moga Ramadhan kali ni lebih sempurna dari yg lepas... 
 ·  Translate
Moga Ramadhan kali ni lebih sempurna dari yg lepas... 
3
Add a comment...
In their circles
176 people
Have them in circles
186 people
helmi safwan's profile photo
Faziusi Okur's profile photo
EAL Joned Maju's profile photo
waniey asaari's profile photo
razzaq rmdrazak's profile photo
MOHD HAMIDUDDIN ISMAIL's profile photo
Galeria Izara's profile photo
Arnida Mohd Ariff's profile photo
Zainal Abidin Yahaya's profile photo

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Senangnye nak sehat dan kurus!
 ·  Translate
Lamenye tak menaip kat sini.. Sejak start peknen Mac thn lps.. Mood menaip mmg terlepas planet! Skarang alhamdulillah mak dah abes pantang and dah start keje pon... Mak nak share siket, tips kurus lepas bersalin. (kalo ...
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
www.bioselezafemininepad2u.blogspot.com
Jempotlah singgah #onlineshop mak kat # www.bioselezafemininepad2u.blogspot.com ! Bace apa salah satu punca  kanser rahim! Bahaya Tuala wanita..  Janganlah pasal nak beli barang murah, sanggop bahayakan kesihatan diri, murah ke nyawa kita? 
 ·  Translate
Jempotlah singgah #onlineshop mak kat #www.bioselezafemininepad2u.blogspot.com ! Bace apa salah satu punca  kanser rahim! Bahaya Tuala wanita..  Janganlah pasal nak beli barang murah, sanggop bahayakan kesihatan diri, ...
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
MINYAK NAIK LAGI!!!
Jangan panik... Ada cara nak JIMAT minyak... Cume tampal pada enjin kereta... Mak panggil, Koyok Kereta... hahaha... Mcm lawakkan? Tapi seriously mujarab dan berbaloi... Contoh, uols pam minyak seminggu 2-3kali tapi lepas uols gune JTX AIRTRACKER ni, uols c...
 ·  Translate
Jangan panik... Ada cara nak JIMAT minyak... Cume tampal pada enjin kereta... Mak panggil, Koyok Kereta... hahaha... Mcm lawakkan? Tapi seriously mujarab dan berbaloi... Contoh, uols pam minyak seminggu 2-3kali tapi lep...
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
#prayformh17
Dari Allah kita datang, Kepada Dia kita pulang...  Al -Fatihah.
 ·  Translate
Dari Allah kita datang, Kepada Dia kita pulang...  Al -Fatihah.
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Promo Raya!!
Special Ramadhan Promo Pakej!!  SMS/Whatsapp mak terus utk order di #0122998980
 ·  Translate
Special Ramadhan Promo Pakej!!  SMS/Whatsapp mak terus utk order di #0122998980
1
Add a comment...

Arleen Rahman

Shared publicly  - 
 
Sape suka makan pisang? Mesti Tengok!
Seriously mak baru tau! Muahahahaha...  Ye laa.. mak bukan mangki! hahahaha
 ·  Translate
Seriously mak baru tau! Muahahahaha...  Ye laa.. mak bukan mangki! hahahaha
1
Add a comment...
People
In their circles
176 people
Have them in circles
186 people
helmi safwan's profile photo
Faziusi Okur's profile photo
EAL Joned Maju's profile photo
waniey asaari's profile photo
razzaq rmdrazak's profile photo
MOHD HAMIDUDDIN ISMAIL's profile photo
Galeria Izara's profile photo
Arnida Mohd Ariff's profile photo
Zainal Abidin Yahaya's profile photo
Links
Contributor to
Education
  • Cosmopoint International University College
    1999 - 2001