Profile cover photo
Profile photo
Yasashisa Anmuy
About
Posts

Post has attachment
RIP Alan Rickman
aww, alan..maybe you can still reading harry potter at wherever you're now this photo is not mine Alan Sidney Patrick
Rickman  (21
February 1946 – 14 January 2016) was an English actor and director, known
for playing a variety of roles on stage and screen, ...

Post has attachment
Final Fantasy XIV song - Answer lyrics
I close my eyes, tell us why must we suffer
Release your hands, for your will drags us under
My legs grow tired, tell us where must we wander
How can we carry on if redemption's beyond us?

To all of my children in whom Life flows abundant
To all of my chil...

Post has attachment
Otaku, fujoshi dan bibliophile
Heya, to the point aja yah? Anz rasa kerdil
dibanding dengan para otaku lain yang punya koleksi manga, CD anime, wallpaper
anime dan sebagainya yang menggunung. Tapi memang tak boleh cakap banyak la
sebab Anz baru 2 tahun menyandang status Otaku Malaysia. D...

Post has attachment
Kerja yang boleh mendatangkan keuntungan.
Salam. Hari ni ada dialog dalam blog. yeay! Di bawah ni adalah dialog antara guru sejarah aku dengan budak kelas 4ST1 (kelas aku la). Cikgu Gan: Siapa yang nak ambil bidang pertanian bila dah besar? Pelajar : *.....Krik-krik... Anmuy : *tengah minum air cep...

Post has attachment
TutorialBlog: FB & Insta Button di sidebar
Assalam. Semalam aku ada post tentang SOPA. Sila
baca kalau rajin dan kalau jangan lupa follow blog dan insta aku.Nak add aku kat fb pun boleh ;p So, balik ke topik, hari ni aku nak buat tutorial blog. Aku baru je buat button
insta dan fb hari ni. Saja nak ...

Post has attachment
Hi, I'm back baby! Wait a sec,SOPA?!
     Assalam diucapkan sebagai pembuka bicara setelah
lama menghilang. Blog yang bersawang ni pun aku dah bersihkan sikit sambil
mengeditkan semula apa yang patut. Daripada berpuluh-puluh post aku, hanya ada
4 post yang lebih dari 100 view. Dan itu menunjuk...

Post has attachment
Blog untuk BZ pipel..OSEM Dayre OSEM!
Bismillahi dan Assalam. Sekarang sibuk dengan coklat Cadbury yang katanya ada DNA khinzir. Satu ja nak cakap, "No comment". walauapa pun hari ni nak citer pasal "JOM BUAT DAYRE!"   Haaa..dayre ni fungsinya macam tumbler+blog+twitter. Tapiiiii.....(ada tapin...

Post has attachment
Weh Ni Kita Gi Camping Ke Gi Pusat Latihan Tentera?
Bismillahi
dan Assalamualikum. Hari ni aku nak ceciter ceciter dengan kamu, kamu dan kamu.Boleh
tak? Hah kalau tak boleh pun aku nak citer gak!Ni kan blog aku, jadi suka hati
aku lah.OK seperti mana korang semua tengok tajuk tu,hari ni aku nak tulis
pasal p...

Post has attachment
How to Improve Your English
In the Name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful and Peace be upon you.  I found an article in my exam paper 'bout teenager depression. Do you know? I think the sentences in the article on this  site is much more simple than the article in my exam...
How to Improve Your English
How to Improve Your English
anmuy07.blogspot.com

Post has attachment
Malaysia masih AMAN?! Thats not true! #Pray4MH370
 Bismillahirrahmannirrahim dan Assalamualaikum, now semua sibuk pasal MH370. Hmm malas pulak nak tulis tapi memandangkan Anz dah habis exam dan malas nak buat homework, terpaksalah rajinkan tangan. Well, Anz tak boleh nak cakap or berbagi teori yang Anz c...
Wait while more posts are being loaded