Profile cover photo
Profile photo
Sara Liyana
Dilarang memaki hamun
Dilarang memaki hamun
About
Sara's posts

Post has attachment
sara liyana - malas update story mory
ehem3. lama gila kotttt hakak tak hupdate entry... password nuffnang pun hakak dah lupa..... Banyak yang hakak nak cita tapi mandangkan perasaan malas tu membuak-buak, daku buat do no ja lah. hihihi dulu sentiasa ah nak pikiaq tambah follower, nak naikkan i...

Post has attachment
Tips Kempis kan Perut
Hello Ada sesapa kat sini yang ada masalah peyuttt buncit.. Perempuan ramai gak, kalau lelaki punnnnn ramai.... Tapi................... Perempuan pun ramai yang adalah masalah dengan peyut nie.. Kawan-kawan hakak selalu dok bincang dalam whatsapp group pasa...

Post has attachment
Tips Berjimat Untuk Perempuan
Zaman sekarang nie kalau pi pasar sehari setakat bawak 10hinggit, tah boleh beli ikan sekilo ja, mau haritu ikan sekilo 12hinggit, beli la ikan setengah kilo, lagi 4hinggit, beda beli nasi lemak 4 bungkus , tuh pun nasik lemak secoet..  secoet = sikit Mak h...

Post has attachment
CubeShawl
Uolls pa khabaq.. Harini hakak nak bagitau kat hampa semua na.. Bersempena dengan promosi wideshawl dari kawan hakak nie , dia umumkan ada discount untuk pembaca yang mai dari blog hakak,. Betoi ka??? Betoi la...  Apa yang perlu dibuat??? 1. Click instagram...

Post has attachment
Nenek 100 tahun tabah jaga anak oku
Gambar nie hakak ambik dalam fanpage omputih.. hakak pun tak ingat sapa, siap dapat likes sampai 2 juta lagi, kalah meran fans lanji... Pernah tak hampa baca kisah nenek berumur 100 tahun yang menjaga anak OKU berumur 62 tahun. Gini... Mak hakak dengan nene...

Post has attachment
ronaldo meninggal kan kekasih
Hampa ingat tak post pasal ronaldo meninggalkan kekasih dia tuh kan.nie hakak jumpa dalam komen-komen yang banyak tu. Hakak nie jahil bab2 agama  nie, tapi yang hakak tau la ronaldo nak baca ke wak... Hakak harap satu hari nanti ronaldo boleh la fahami ayat...

Post has attachment
Kenapa Gaji Perlu Dinaikkan
Hello Pa habaq semua. Hakak nak share cita sikit kat hampa semua. Bebaru nie boss hakak kata " bila hang last naik gaji ?"... Masa gaji hakak naik tuh hakak tak tau bila , kira lupa dah la... Boss hakak nie lebih kurang cam hihitler sikit ah, hampa ingat se...

Post has attachment
dalacin t
hampa masih ingat post hakak yang  pasal  Dalacin T  tuh? Ingat tak ingat tak ?? Sini hakak cita kat hampa.. Dulu muka hakak nie memang ah tak flawless cam artis. Hampa ingat senang muka nak flawless cam retiss. Muka retis nie hampa tengok depa pakai produk...

Post has attachment
Tempat Hakak
gambar gugle Jikalau hampa semua nak pi satu satu tempat, maksud hakak kalau nak pi melancong la kan , hampa nak tempat macam mana???Ayat jikalau plak hakak guna harini. Sangat sopan gituh..  Kalau hakak la hakak lebih suka tempat tuh ada pantai lepahtu ban...

Post has attachment
Style Tudung Bawal Terkini
Sekarang nie hakak merasakan blog hakak teramat lah sendu... Blog hakak nie dah bermacam-macam dijanjikan untuk ditulis, kalau orang dolu-dolu kan, kalau dengar mitos2 tuh dah bole tercirit k, hang tak buat apa hang janji esok lusa hang hangit la kena panah...
Wait while more posts are being loaded