Profile cover photo
Profile photo
Normaliza Mohd Shohaidan
About
Posts

Post has attachment
Aku suka dia Cover By Aliza Shohaidan
Menyumbangkan lagu... Suara tak sedap... Kalu sape dengar tak suka pekakkan telingga je k. hehe ni just nak happykan diri je. Tu la masa terluang liza. bila bosan dengar muzik dekat youtube lepas tu menyanyi. So korang yang dengar jangan gelak yer.. memang ...

Post has attachment
Aku cinta dia Cover By Aliza Shohaidan
Menyumbangkan lagu... Suara tak sedap... Kalu sape dengar tak suka pekakkan telingga je k. hehe ni just nak happykan diri je. Tu la masa terluang liza. bila bosan dengar muzik dekat youtube lepas tu menyanyi. So korang yang dengar jangan gelak yer.. memang ...

Post has attachment
BERGAYA WIT JUBAH MURAH
Berfesyen that of my part.. memang minat dengan fesyen, beg, baju, hijab and make up.... So liza bagi sedikit tips yang liza nak share dengan korang... web yang boleh korang shoping but murah... Tips Bergaya
dengan Jubah Murah Harga sesuatu pakaian bukanlah...

Post has attachment
Musim Orang Berkahwin
Musim cuti sekolah dah nak hampir habis, banyak la orang kenduri, termasuk Ex bos lama liza. Anak dia kawin pun tak dapat hadir sebab mak masuk Wad.  Tapi tetap juga maklumkan tak dapat hadir, takut berkecil hati. Melihat gambar gambar orang kawin teringat ...

Post has attachment
Wedding Breaker.....
Tanggungjawab berumah tangga memang banyak cabaran dan godaan... Jika tersalah langkah hancur impian yang dibinakan.... tidak dinafikan juga Liza sebagai seorang isteri dan ibu kepada 2 orang anak pun terasa cabaran juga dalam berumah tangga. Hidup tidak la...

Post has attachment
review study First Sem
Alhamdulilah, akhirnya habis juga seminar  pertama. Result pun dah keluar. Tapi mengecewakan, result tidak la sebagus mana. Hanya sekadar cukup makan sahaja. Tapi Alhamdulilah dapat juga liza sambung ke Sem 2. Ada beberapa kawan tak dapat sambung sebab CGPA...

Post has attachment
mengimbau kenangan Gilakan Kumpulan New Boyz. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bila sambil-sambil melayan lagu di youtube. terkenangkan zaman-zaman sweets 15 teen dulu. Masa-masa liza tingkatan 3. Masa tu kumpulan New Boyz ni sangat popular, Lagu yang paling popular "Sejarah Mungkin berulang" memang minat gila la diaorang. sehinggakan...

Post has attachment
Bahana buat Ais Cream Goreng
Hari sabtu minggu lepas, petang kami sekeluarga tidak ke mana. Hanya rehat bersama anak-anak dirumah. Tiada mood untuk keluar. Lagipun hujung minggu biasanya liza ada rutin harian iaitu kemas rumah. Selalu akan Vacum rumah, Mop lantai, Basuh toilet, sidai k...

Post has attachment
Tak minta untuk dilahirkan sebegini (Remaja OKU 15 tahun dikurung)
Petang Sabtu En. Husband ada bercerita pada liza tentang seorang remaja oku 15 tahun, dikurung oleh ibunya kerana bekerja. Bila tengok berita petang tu di TV3, terasa sangat sebak hati ni. Terlalu kurus, tidak bermaya dan tidak terurus. Sedih sangat sampai ...

Post has attachment
Bihun Cap Masjid pemprosesan menjijikan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banyak sekarang tersebar berkenaan isu cap masjid yang di proses dengan keadaan kotor, pekerja kilang bangla dan bihun cop halal palsu. Alhamdulilah la, kami sekeluarga tidak menggunakan bihun cap tersebut. Kalau tak geli geleman rasanya. Sebelum ni pasal C...
Wait while more posts are being loaded