Profile cover photo
Profile photo
Tommy Jensen
3 followers
3 followers
About
Tommy's posts

Indvandring fra ikke-vestlige lande gør os fattigere. Problematikken omkring, at for mange er på overførselsindkomst, kontra dem der betaler og yder til samfundet er i den grad aktuel. Skuespilleren Søren Fauli har direkte i radioen kritiseret en pensioneret handicappet, for ikke at bidrage med noget til velfærdssamfundet. Manden har jo ret. Vi bør alle bidrage til samfundet over et helt liv. Vi skal ikke læne os tilbage og lade samfundet betale for at vi er i live. Alle skal bidrage i det omfang de kan.
Vi har siden 70'erne haft en massiv indvandring fra ikke-vestlige lande. Denne indvandring har gjort os fattigere. Alle mulige tests og undersøgelser viser dette. Blandt indvandrere er der højere arbejdsløshed, de tjener mindre end den gennemsnitlige dansker, de er dårligere uddannet, klarer sig markant dårligere end de jævnaldrende danskere og derudover begår de mere kriminalitet.
Krisen fylder så meget i samfundet. Antallet af folk der skal på pension indenfor de næste år er rekordhøjt og de unge sidder længere og længere i uddannelsessystemet og gennemfører ikke på nummeret tid. Man taler om nedskæring i SU'en, en SU der er verdens højeste, men vi har også verdens bedste uddannelsessystem. Derfor har vi brug for at folk bliver længere på arbejdsmarkedet. Og pensionister skal bidrage til at det kan fungere - også selvom de har haft et langt liv på arbejdsmarkedet og har været med fra begyndelsen af det velfærdssamfund vi har i dag. Vi skal have folk i sving, de kan alle hjælpe. Frivilligt arbejde er det nye sort. Hjælp dem der har brug for det. Send de folk ud af landet, der ikke vil bidrage til at genrejse økonomien. 
Er det ikke rimeligt at vi i et samfund som vores, kan stille nogle krav til hinanden? Kan vi ikke over en bred kam forlange at folk bidrager til samfundet med det de kan? Det kræver initiativ og ansvar, hårdt arbejde at komme ud af en krise og der må vi skære nogle af de store udgifter fra. Vi skal ikke tage imod indvandring, hvis man ikke vil bidrage til det samfund vi har og de normer, der eksisterer. Kulturforskelle er en kæmpe udfordring, men man må indordne sig under den kultur i det land man befinder sig i.
Jeg savner at vi som befolkning tager ansvar. Kom nu ind i kampen!!

Post has attachment
Det samme må siges om antallet af godkendte forbrugslån. NordicBanker får ihvertfald godkendt masser af lån til vores kunder.

Post has attachment
Jeg har lavet en lille guide til julegaverne! Husk nu at forkæl dine børn lidt ekstra i juleperioden.

Post has attachment
Nyt profilbillede er nu online.
Photo
Wait while more posts are being loaded