Profile cover photo
Profile photo
NightWhisper
1 follower -
Studio videochat Iasi la cele mai inalte standarde.
Studio videochat Iasi la cele mai inalte standarde.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
 poza valoreaza cat o mie de cuvinte, de aceea suntem siguri ca galeria foto de mai jos o sa dovedeasca calitatea si seriozitatea serviciilor studioului nostru. Si mai mentionam ca fiecare camera este dotata cu set de lumini profesionale care nu apar in imagini.

NightWhisper este bazat pe creativitate si originalitate, deoarece orice interior trebuie sa fie impecabil decorat. Echipa de designeri de la NightWhisper, pune accentul pe unicitate si originalitate, pe reinventarea stilurilor si pe imbinarea armonioasa a lor, pentru a crea efecte deosebite. Personalizarea fiecarei camere de lucru la un nivel inalt de profesionalism si sensibilitate transforma fiecare spatiu amenajat intr-un loc inedit unde arta si designul se contopesc.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-07-02
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Un job stabil, banos si sigur! whisper-rewards

Intr-o lume in care cei bogati fac regulile, intr-un timp al vitezei si goanei dupa bani, fii desteapta si adapteaza-te
cerintelor pentru a-ti atinge scopurile, fara a renunta la propria independenta.

Alege un loc de munca modern, cu castiguri mari, intr-un domeniu aflat in plina dezvoltare: webchat-ul. Aceasta activitate presupune comunicarea, prin intermediul internetului, cu ajutorul calcuratorului si al camerei web, cu alte persoane aflate in alte tari. In acest sens, studioul nostru detine contracte doar cu site-uri din strainatate. Asadar, in cazul in care vom colabora, discretia absoluta iti este garantata si de faptul ca nu vei intra in contact virtual decat cu persoane din afara Romaniei. 
#videochat   #videochatiasi   #videoceat  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nu afla nimeni decat daca doresti tu!

Confidentialitatea este o regula a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele real al modelului in conexiune cu activitatea de videochat.

Sesiunile private (in care modelul este singur cu membrul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. Deasemenea, conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Intimitatea pe internet

Poti opta pentru blocarea accesului persoanelor ce se afla intr-o anumita tara. De exemplu poti bloca “Romania” si astfel nicio persoana conectata la internet in Romania nu va putea sa te vada online.
http://www.nightwhisper.ro/bani-program/confidentialitate/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cum primesc banii din videochat la Night whisper studio? 

Platile catre modele sunt convenabile si rapide!

Ai posibilitatea sa verifici personal o statistica a banilor castigati pe fiecare site pe care vei lucra dupa fiecare sesiune de private-chat
Site-urile cu care colaboram sunt dintre cele mai bine cotate la ora actuala, site-uri de top cu trafic intens
Plata salariului se poate face zilnic, saptamanal sau bilunar. Ai posibilitatea maximizarii venitului tau odata cu cresterea incasarilor totale de pe site-uri cu pana la 100%
Poti opta pentru a se efectua plata veniturilor cash, pe card sau cont bancar.
Add a comment...

Post has attachment
Fie ca iti doresti un salariu garantat, sau un comision bun, noi iti facem cea mai buna oferta. Pentru ca ne dorim sa colaboram cu tine!

De aceea, in cazul in care ai deja un loc de munca si nu esti sigura ca vei castiga suficient din webchat, noi iti putem oferi un venit de minim 4500 RON – indiferent de incasari!

Alege una dintre cele 2 optiuni de plata:

1. Venit Garantat

Daca nu esti ferm convinsa ca poti sa iti faci un salariu de care sa fii multumita, noi venim in ajutorul tau. In functie de activitatea pe care o desfasori in studioul nostru (seriozitate, perseverenta, implicare, pozitivism etc) iti vom oferi un venit garantat de 4500 RON/luna. De fapt, noi iti oferim o suma fixa pentru a avea siguranta unui castig lunar, insa daca tu vei face mai multi bani, atunci poti trece la varianta 2 de plata- comision din incasari.

Totul este gandit in asa fel incat sa-ti ofere certitudinea unui venit constant, insa in acelasi timp sa te motiveze sa faci si mai multi bani. Venitul garantat presupune intrunirea catorva conditii simple, cum ar fi seriozitatea (sa nu intarzii sau sa lipsesti), interesul acordat muncii (sa vii aranjata, sa fii vesela si cu chef) si un numar de minim 10 ture la 2 saptamani.

2. Procent + Bonus

Modelele isi stabilesc practic singure procentul pe care il primesc din incasari, pornind de la 50% si ajungand pana la 70%. De asemenea, pentru cine doreste, oferim oportunitatea de a primi 100% din suma generata. Alaturi de aceste procente, fiecare model primeste bonusuri consistente in functie de dorinta si de nevoile proprii, dupa cum urmeaza:

4 250 RON LUNAR + 2 000 pct rewards pentru optiunea contract pe perioada NEDETERMINATA
12 750 RON + 3 000 puncte rewards pentru optiunea contract 3 LUNI
25 000 RON + 5 000 puncte rewards pentru optiunea contract 6 LUNI
51 000 RON + 10 000 puncte rewards pentru optiunea contract 1 AN
http://www.nightwhisper.ro/bani-program/plata-fixa/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alege una dintre cele 2 optiuni de plata:

1. Salariul Garantat

Daca nu esti ferm convinsa ca poti sa iti faci un salariu de care sa fii multumita, noi venim in ajutorul tau. In functie de money-people-needactivitatea pe care o desfasori in studioul nostru (seriozitate, perseverenta, implicare, pozitivism etc) iti vom oferi un salariu garantat 4500 RON/Luna. De fapt, noi iti oferim o suma fixa pentru a avea siguranta unui castig lunar, insa daca tu vei face mai multi bani, atunci poti trece la varianta 2 de plata- comision din incasari.

Totul este gandit in aaa fel incat sa-ti ofere certitudinea unui venit constant, insa in acelasi timp sa te motiveze sa faci si mai multi bani. Salariul garantat presupune intrunirea catorva conditii simple, cum ar fi seriozitatea (sa nu intarzii sau sa lipsesti), interesul acordat muncii (sa vii aranjata, sa fii vesela si cu chef) si un numar de minim 10 ture la 2 saptamani.

2. Bonus + Procent Incasari

Bonusul lunar de 4250 RON + Procent din incasari care variaza intre 50% si 100%.

Bonusuri la Inscriere

Inscrie-te in echipa NightWhisper si beneficiezi de un voucher in valoare de 2300 lei sub forma de produse si servicii special create pt tine:

20 sedinte solar – Valoare 160 RON
10 sedinte masaj anticelulitic – Valoare 300 RON
10 Sedinte masaj relaxare – Valoare 250 RON
5 sedinte Hair & Beauty: 3 sedinte complete de hair & beauty: tuns, vopsit, spalat, coafat – VALOARE 750 RON
2 sedinte makeup profesional – Valoare 350 RON
3 costumatii lenjerie intima – VALOARE 490 RON
Cat se poate castiga?

Desigur, lucrurile sunt mult mai complexe decat sunt prezentate mai jos, dar incercam un rezumat pentru a explica cum functioneaza sistemul.

Avem 4 parti implicate: site, studio, model si membru.

Studioul si modelul sunt de o parte, membrul (care plateste) de alta parte iar site-ul este la mijloc (cel care intermediaza fluxul audio-video dar si fluxul financiar dintre model si membru).

Modelul are fixat un pret pe minut. Din acest pret site-ul opreste o buna parte (costurile de intretinere a unui site (servere, FMS, publicitate, staff, etc) sunt foarte mari si de aceea si comisionul oprit de acestea sunt piperate) restul fiind virati dupa caz modelului sau studioului.

Dar cel mai bun exemplu este cel practic.

De exemplu, avem pretul pe site fixat la 2 dolari pe minut, iar site-ul are un comision de 50%. Cu studioul in care lucrati aveti o alta intelegere cu un alt comision care variaza dar pentru acest exemplu il punem la 50%.
Pret pe minut: 4 dolari.
Site-ul opreste 50% (adica 2 dolari): studioul incaseaza 2 dolari.
Studioul opreste 50% din incasari (adica 1 dolar): modelul incaseaza efectiv 1 dolar pe minut.
Astfel, intr-o ora un model poate incasa si 60 de dolari (1 dolar X 60 minute).
Add a comment...

Post has attachment
Cerinte Obligatorii pentru #videochat

Minim 18 ani impliniti la data interviuluiwoman-signing-health-care-proxy-document
Cunoasterea a cel putin unei limbi straine
Sa ai un act de identitate valabil in original
Disponibilitatea de a lucra cu contract
Prezenta si dorinta de munca in colectiv
Sa nu ai vicii ascunse daunatoare colectivului
Nu se cere experienta. Totul se invata
Varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani
Entuziasm
Dorinta de a invata lucruri noi
Rabdare
Seriozitate
Nu vom angaja in studio:

Modelele care nu au minim 18 ani
Baietii (acest job este doar pentru personalul feminin)
Cuplurile (studiourile noastre nu angajeaza cupluri)
Modelele care nu pot prezenta un buletin de identitate valabil
Modelele care in prezent lucreaza pentru alte studiouri
* Lucrul se desfasoara in studioul nostru. Nu acceptam sub nici o forma modele care sa lucreze de acasa.
Add a comment...

Post has attachment
Ca model #webchat iti poti organiza programul asa cum iti doresti. In orice situatie iti poti imparti timpul in asa fel incat sa iti fie tie convenabil.

Modelele care colaboreaza cu noi se duc la liceu, la facultate, au prieteni, familie sau au copii.happy_computer_girl Stim cat de important este timpul pentru tine, de aceea noi te ajutam sa iti faci programul in functie de viata ta personala sau sociala.

Poti alege din cele 3 ture, special organizate pentru maxim de flexibilitate.

Astfel, poti opta sa lucrezi de dimineata, dupa-amiaza sau de noapte, dupa placul si nevoile tale, ulterior putand sa schimbi oricand programul ales in orice alta varianta. Noi nu impunem un program anume. Nu obligam pe nimeni sa lucreze in anumite ture sau zile din saptamana!

La fiecare tip de program exista cel putin o ora pauza de masa sau recreere.

Programul de lucru este structurat astfel:

Tura de dimineata de la 7:00-14:00 cu o ora pauza de masa
Tura de seara de la 14:00-22:00 cu o ora pauza de masa
Tura de noapte de la 22:00-6:00 cu o ora pauza de masa
#videochatiasi  #videoceat
Add a comment...

Post has attachment
Cateva premii obtinute de-a lungul timpului care confirma profesionalismul si seriozitatea studioului NightWhisper.
http://www.nightwhisper.ro/
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-07-02
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded