Profile cover photo
Profile photo
O3-Klinikken
About
Posts

Post has attachment
Opptatt av trening og utseende men ikke like mye av tannhelsen?
Vi er blitt en nasjon av aktive utøvere og mosjonister og det er bra. Likevel glemmer mange å ha fokus på en problemfri hverdag for tennene sine!

Velg bort påleggsverstingene både for deg og barna. Begynn med å ta sjokoladepåleggene ut av kostholdet. Det er en god start på en god tannhelse. Vent en time etter matinntak før du pusser tennene.

Vi er din #tannlegepåkolbotn  med en moderne klinikk som inviterer til en positiv #tannbehandling.  Begynn forebyggende i dag!
Add a comment...

Post has attachment
Brus, iskaffe, iste, vann med tilsatt smak eller sjokolademelk - sukker, sukker og atter sukker!

Mange tenker nok at vann fra for eksempel Imsdal bare er vann. Feil. En flaske med Imsdal inneholder så mye som 27,3 gram av det hvite stoffet. 

Så en #Profylaktisk  time hos din #tannlegepåkolbotn  for å undersøke og forebygge problemer er absolutt å anbefale. 
Add a comment...

Post has attachment
#Syreskader  er blitt et vanlig problem, særlig på grunn av kostholdsendringer. Undersøk tennene regelmessig så du unngår permanente skader på ditt fine smil. #TannlegeKolbotn  O3-Klinikken gir deg et positivt møte med tannhelsen.
Add a comment...

Post has attachment
#Tannlegeskrekk  holder mange vekk fra nødvendig behandling. Vi har gjennomført en rekke tiltak for å hjelpe våre kunder til en behagelig opplevelse. Tannbehandling hos oss er en positiv opplevelse.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded