Profile cover photo
Profile photo
NurWanZ Abd Halim
17 followers
17 followers
About
NurWanZ Abd Halim's posts

Post has attachment
**
*****BULAN PENANTIAN AUGUST 2016******* Aduhhhh nie memang bersawang giler  laa blog teman nie.. Hari tu kalau tak silap ada dah taip2 tapi separuh jalan stop langsung tak pulish.teruk betul perangainyer kan hahahah. Erm banyak benonyer cerite nak cerita....

Post has attachment
BERKERAWANG DAH WEH..
Nak cita pasai apa pon tak tau.... Tu la sekarang nie tak tau le sebok tang mane?..dah sampai naik lupa ada blog sendiri.. Erm CITE CITE, Nak citer pasai ape ye?? Teman citer sikit la tentang kenali diri dan potensi diri..Baru2 nie ada la ikuti kelas nie..j...

Post has attachment
UDAH LAST DAY....
Apa khabar semua.. Mak Aihhhh, lama gila tak masuk rumah nie...udah bersawang lagi bejerambai pulak huhuhu,,, Lama kan korang pon dah malas nak baca blog teman ye.. Ate tak pe kalu rgope itu..teman nak keluo rgumah tak nak balik lagi dah...teman mergajuk ni...

Post has attachment
PENAT + PUAS
Salam ramadhan semua... ermm lama beno x bersua..ernn banyak tido dari berjaga-jaga blog teman nie kan..entah le banyak beno penyakitnye semenjak dua menjak nie..membaca blog org rgajin beno.nk mengemas rumah sendiri haram...xcheli..rumah tangga teman rajin...

Post has attachment
JOM INTAI-INTAI
Ha, belom pose,pose ganti pon tak abish lagi kan hihihi[teman je la].just nak sharing is caring gitu...betul ke hidak teman cakap tu tahle..hahahaha .X celi teman ada menambah koleksi di barang niaga nie.. ha mari adik,  mari kakak, mari mama, mari semua..t...

Post has attachment
SALAM MAY 2015 [UDAH MENINGKAT USIA]
Salam semua, apa khabar? harap semuanya sihat2 sejahtera ye.. Erm nie citer pon udah lepas 4 ari hahaha, tak pe la nak citer jugak.coz udah bersawang2 je dah ha blog teman nie..Ha tahun nie adalah paling lama cuti umum.yan diterima hihihi.dari  0 1 Mei 2015...

Post has attachment
AFTER HALF DECO ALA-ALA
Ermm N3 sebelum nie kan teman cakap kemas mengemaskan..tu baru punggah satu bilik tu..pon udah sempot tau..laki teman cakap, cukup la setakat nie dulu..nampak kecik je tapi mintak nyawa wehh penat jugak katanyer..teman tukang tengok n bancoh le ayo n goreng...

Post has attachment
BERSAWANG & BERKERAWANG
Ya allah gile lama tak update blog, malas ke? bosang ke?ate apekeheynyer?? Ishh teruk betul aku nie...nie udah tahap gaban bersawangnyer blog nie, ibarat mcm rumah le.. kalu dah lama tak mengusap sawang2 shiling tu udah boleh jadi kerawang labah-labah hahah...

Post has attachment
MINAT BARU KE????
Ha nie nak citer sikit pasal minat baru tahun 2015 nie kan hahaha.. xceli, nak kata dapat bonus pon hidak, nak kata dapat durian runtuh pon hidak.. Yang runtuh poket teman je hahaha.. Entah le hujung tahun n awal tahun nie banyak beno..bende2 yang memaut ma...

Post has attachment
MISI BANBAN
Ha korang nak tau singkatan untuk BANBAN tu adalah BANTUAN BANJIR.. Ha, nie citer last week benonyer..x punyer kesempatan nak hapdet la kawan..tapi tak pe ri nie nak judak hapdet.. Ok, citernyer... cannnn giiinie.....syarikat tempat teman bekerja nie, berbe...
Wait while more posts are being loaded