Profile cover photo
Profile photo
Chocoletto HQ
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Bicara Cinta Ya Wadud
Bicara Cinta Ya Wadud
cintaasmaulhusna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ya 'Alim , Yang Maha Berilmu
Ya 'Alim , Yang Maha Berilmu
cintaasmaulhusna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa sakit?
Kenapa sakit?
cintaasmaulhusna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Birthday Kek
Assalamualaikum, pening kan nak cari kek yang sedap dan comel. pastu yang boleh delivery atau buatkan suprise delivery dengan harga yang berpatutan? jangan risau sebab kak Qis boleh buatkan untuk uols... macam kek yanga ats ni, ni kek devil chocolate cake t...
Birthday Kek
Birthday Kek
chocolettolovers.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Combo
Assalamualaikum nak share ni. ada combo baru sekarang ni. untuk combo ni ada buat untuk delivery ye. antara kek yang ada dalam combo ni adalah Brownies extra Dizzle Chocoletto size besar Nutella Cheese Cake slice 1 dan FREE 1 mini pack pecan butterscotch ye...
Promosi Combo
Promosi Combo
chocolettolovers.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nutella Cheese Tart beraksi
Assalamualaikum, meriah nampak kan Nutella Cheese tart meleleh bersusun atas meja. nak order terus whatsapp team kak Qis ye, nombor nya ada simpan tak? kalau takde simpan contact no ni 010-201 0706 nak tulis wish besday kat atas Nutella Cheese tart tu pun b...
Nutella Cheese Tart beraksi
Nutella Cheese Tart beraksi
chocolettolovers.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
korset slimming/ bengung moden ala Sajat
korset slimming/ bengung moden ala Sajat
stylobubble-wholesale.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bila Dua Hati Bersatu hanya kerana ALLAH
Bila Dua Hati Bersatu hanya kerana ALLAH
cintakusayangmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded