Profile cover photo
Profile photo
Chocoletto HQ
12 followers
12 followers
About
Chocoletto's posts

Post has attachment
Agen singapore coklat geguli
Alhamdulillah dalam minggu lepas je dah ada agen dari Singapore yang setuju nak borong Coklat geguli . dan esok tengahari inshaaAllah akan sampai ke tangan agen singapore. agen sana saje nak try market coklat geguli ni kat sana. sebab dia dah pernah rasa co...

Post has attachment
coklat borong murah
Assalamualaikum haiii harini kak qis nak cerita tentang coklat borong bulat2 atau pun lebih dikenali dengan coklat geguli. coklat geguli ni inshaaAllah dijamin halal. dibuat oleh 200% muslim, dan bahan2 yang digunakan pun bersih dan halal. coklat geguli ni ...

Post has attachment
Coklat Geguli
Assalamualaikum uolsss. Chocoletto dah ada coklat baru tau. stok baru je siap dari kilang dan dah selamat mendarat, tengah packing-packing. nama coklat baru ni senang je, sebab bentu dia bulat-bulat macam guli jadi kita bagi nama baru dia Coklat geguli. hah...

Post has attachment
Coklat borong
Hai korang, lama dah tak keluarkan produk baru kan? kebizian melanda dengan production chocoletto. . dengan permintaan untuk coklat bar dan truffle yang tak putus putus . alhamdulillah...syukur sangat pada support korang semua. . kali ni nk share tentang pr...

Post has attachment
doorgift utk pengantin
assalamualaikum, selamat berhujung minggu.. . . ada juga yg sibuk dengan kenduri kahwin..sana sini ada je kenduri kahwin.. Alhamdulillah banyak masjid baru terbina

Post has attachment

Post has attachment
PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN
Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... . jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... . sbab apa? . sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... . klu k...

Post has attachment
Feedback coklat jar Chocoletto
Assalamualaikum.. harini nak share feedback dari customer yg dah pernah makan coklat jar brand Chocoletto ni... coklat jar yang tak pernah mengecewakan penggemar coklat tau... . buka je dah boleh terus makan. .tak perlu nak double boiled atau panaskan dulu ...

Post has attachment
Chocoletto ooo...chocoletto
Panas lit lit la petang ni.... . sampai rasa nak berendam dalam ais... . syukur Alhamdulillah..masih lagi dapat jalankan aktiviti harian kan.. . sapa yg chocoletto dia tak berapa nk cair tu, g jemur kejap...jap lg cair la.. . tu pun kalau nk makan panas2 ac...

Post has attachment
Coklat Bar ohhh...coklat bar
Assalamualaikum.... . selamat hari raya maaf zahir batin dari kami ... . dah raya ke berapa belas baru sempat nk update blog..nk ucap selamat hari raya kan? . maklumla, nk dpt pegang komputer bukan selalu... . sempat la hari ni nk updatesegala yg dh lama x ...
Wait while more posts are being loaded