Profile cover photo
Profile photo
hasniza hamzah
26 followers
26 followers
About
hasniza's posts

Post has attachment
Debaran menunggu penempatan mengajar
Assalamualaikum dan Salam sejahtera.. diharap semua pembaca miss honey berada dalam keadaan sihat sejahtera... owhhh ya dah makan ke belum??? siapa belum makan sila makan yek???kalau kena gastrik miss honey tak nak tanggung.... Lantak koranglah.... amboi mi...

Post has attachment
Lamaranku diterima di Negeri Perak
Assalamualikum dan Salam sejahtera.. apa khabar semua sihat... baiklah seperti biasa miss honey sihat hendaknya... Alhamdulilah hari ini keputusan penempatan sekolah miss honey dah diperolehi SYUKUR ALHAMDULLILAH... miss honey dapat negeri Perak... termakbu...

Post has attachment
Pilihan kekal atau tinggalkan
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua pembaca... Amboi barjet mcm ada orang yang baca pula la yek, padahal catatan diari biasa aja... Baiklah topik untuk kali ini adalah berkenaan pilihan.... Seperti yang kalian sedia maklum... miss honey dilantik menja...

Post has attachment
salam kembali
Assalamualaikum, hye  semua maaf lama miss honey tak start menulis kembali rasanya dah almost 1 year juga menyepi... maaf yek kalian miss honey agak sibuk kebelakangan ni.... mananya nak buat Research sendiri, Research Geran... dan jadi guru tuition.... Opp...

Post has attachment
**


Post has attachment

Post has attachment
Miss Honey di Lata Sg. Bil
Assalamualaikum dan salam sejahtera my friends semua.. Miss Honey harap kalian semua berada dalam keadaan sihat hendaknya, Baiklah untuk kali ini miss honey tak nak cerita panjang miss honey ada dua miss penting untuk entry kali ni.... nak tahu apa?? lets g...

Post has attachment
Dalam Sejarah Kali Pertama Miss Honey menangis di UPSI
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. alhamdulilah semoga semua pembaca berada dalam keadaan sihat-sihat sejahtera... sambil miss honey menaip miss honey mendoakan kesihatan rakan-rakan miss honey,, baiklah untuk entry hari ni miss honey akan story mengenai...

Post has attachment
Akhirnya Miss Honey sudah semester 8
Assalamualaikum dan salam sejahtera, alhamdulilah syukur kepada ALLAH miss honey dapat menulis kembali dalam untuk entry pada kali ini... huhuhuhu bertemankan cerita doreamon...miss honey menulis sambil mendengar UN..UNNNN..UNNN...Doreamon....hehehhehehe ja...

Post has attachment
Hilangnya Sebutir Permata Agama-Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat
Assalamualaikum sahabat-sahabat Miss Honey, miss honey harap kalian sihat sejahtera... hari ini pada tanggal 12.2.2015 dunia islam di kejutkan dengan kehilangan sebuti pemata agama yang terkenal.... "Tidak ada seorang muslim pun yang meninggal pada hari Jum...
Wait while more posts are being loaded