Profile cover photo
Profile photo
Nur Jannah
32 followers
32 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
FOOD REVIEW : GRILLED BURGER TERBAIK DI BURGERBYTE KOTA BHARU
Hai... Sorry naa dah dua hari tak update blog tapi takpe, kite dah save dalam draft banyak! tunggu nak update je. Hmm sape kat sini suka makan burger? Aku berani cakap laa sume orang memang suka makan burger cuma nya antara kerap ngan tak je. Aku bukan laa ...

Post has attachment
FOOD REVIEW: WESTERN FOOD SEDAP DI AUSTIN STEAK HOUSE, BANGI
Hai uolls.. Korang suka tak makan western food? kalo aku, aku suka! sangat suka dan paling gemar adalah jenis steak or pasta. omputeh sangat aku ni..ngeh ngeh ngeh. well, aku memang penggemar western food tapi tu tak bermakna aku tak suka makanan kampung. a...

Post has attachment
TRIP KE BUKIT TINGGI : ANIMAL PARK
Hai semua.. tak habis-habis lagi pasal pi Bukit Tinggi.. apelah! Okay lepas dah puas meround kat colmar, aku turun pi animal park. Haa yang ni laa paling aku nantikan sebab aku dah bajet kalo nak datang sini, aku nak spent time selama yang mungkin kat sini....

Post has attachment
TRIP KE BUKIT TINGGI : COLMAR TROPICALE
Hai... Haa kite sambung entry pi bukit tinggi hari tu. yang tak baca lagi, boleh klik  SINI Okay, masa on da way ke colmar tropicale dari japanese village, aku banyak tengok pemandangan kat sini, penuh dengan pokok-pokok hijau, tenang dan damai je... takde ...

Post has attachment
TRIP KE BUKIT TINGGI : JAPANESE VILLAGE
Hai semua... Awal sem 7 adalah sem terakhir aku kat usim, sebab aku nak sambung praktikal kat Kelantan..hehehe So, aku ajak laa bff aku kuar jenjalan pi Bukit Tinggi. Tujuan utama aku nak pergi Bukit Tinggi sebab aku geram nak kejar rusa. Katanya kat sana b...

Post has attachment
HABISKAN MASA DI TRICK ART MUSEUM, I-CITY
Hai... Last sem hari tu aku memang nak habiskan masa pi jalan-jalan area Shah Alam. Saje je nak lepas tension, penat ko nak mengadap tesis je manjang!  Nak pulak aku chapter 4 sume nak kena baiki. masak! Malam tu saje ngajak housemate pi I-City sebab rasa m...

Post has attachment
KOREAN STREET FOOD DI MYEONGDONG CAFE, KOTA BHARU
Hai semua. Aku suka makan korean food. Korang suka tak? Well, kat Malaysia ni pon dah berlambak-lambak orang jual Korean food. Kalo pi mall, dekat dubu-dubu pon ada kan?  Tapiiiiii.................... Aku lagi suka yang ni.....haaa meh aku cite! Aku stay ka...

Post has attachment
Hello everyone!
Photo
Wait while more posts are being loaded