Profile cover photo
Profile photo
hamizah husna
44 followers
44 followers
About
Posts

Post has attachment
bercinta VS bercouple
                          assalamualaikum semua, Sebut jer pasal kapel  couple mungkin korang kata "ala couple tu bercinta jer....bukannya benda lain.."tapi korang tahi x ape itu istilah ''bercinta" dan "couple"...... ha, jika kita lihat pada tajuknya sahaj...

Post has attachment
**

Post has attachment
warna purple......
Assalamualaikum,     Siapa rasa dia suka warna purple...saya......bab kate pepatah Mei Mei 'sya suka sya suka' ni semua kerja cikyaya  kalau bkn kerja cikyaya  krja sepa lgi...die jersorang yg ske wrne purple...disebbkn nana dngan cikyaya terlalu rapat sepe...

Post has attachment
facebook......
assalamualaikum.... hi siape rasa die ade facebook angkat tangan.....mesti semua ade facebook kn.....kalau ade jom lh add facebook  kita..... iaitu Hamizah Husna  carik jer....gmbr profil picture saye ade 3 org......pakai baju seklh pstu ade bunga warna pur...

Post has attachment
sedih.....kejam......b***ok.....bo*oh.....

Post has attachment
menurun
huhuhuhu kenapa boleh jadi macam ni......dulu pertengahan tahun dapat no. 2 tapi sekarng dpt no.8.........sedih2...nana dh cuba buat yg terbaek tapi gagal....kebetulan wktu exam tu nana demam.....x pe lh...sekali gagal x bermakna gagal selamanya....nana dpt...

Post has attachment
highland tower
Highland Tower merupakan apartment 3 blok yang dibina sekitar 1975 hingga 1978 yang terletak di Taman Hillview, Ulu Klang, Selangor. Pembinaan apartmen ini sendiri merupakan satu pencabulan terhadap Akta Pemuliharaan Tanah dan Akta Kualiti Alam Sekeliling k...

Post has attachment
comel x saya

Post has attachment
hehehe^_^ maaf ejaan trsalah

Post has attachment
anis pun ditimpa musibah mcm nana...diaselalu duduk sebelah nana waktu kena ejek...kadang2 nana terdengar dia ejek syazana gemok, sbbdia dh x tahan dengan mulut becok geng ina tu.....tapi nana cakap jangan layan diaorang tu...pastu tunggula pada epesod yg akn datang
Wait while more posts are being loaded