Profile cover photo
Profile photo
Scromix Baltagy
1,267 followers -
Pemasaran Itu Bagus Untuk Nikmat Hidup
Pemasaran Itu Bagus Untuk Nikmat Hidup

1,267 followers
About
Scromix's posts

google+ leh pergi jauh sbb ramai pakai gmail. moga berjaya, asalkan ianya free :D

macam tak laku je google + ni je. Google, sila cuba lagi.

Promosi Sehingga 29/7/2011
Akaun share MyDwld juga masih ada, bole dwld 9 premium file dengan hanya 1 akaun.

Akaun berharga RM18/sebulan di http://fb.me/KedaiNiaga

mrh beno +Tom Anderson ngn +Mark Zuckerberg kt sini. haha

kalo ak jadi larry page, ak x ksi mark msuk dalam google+ , tgk dia dah curik lg video calling ha3

tak bole nak post wall kt orang. kalo ada mantap da g+ nie..

haha habis borak ngn +Feeza Yusoff mcm2 dia tnya. ekeke.

facebook + twitter = google + . . hoho.

cmne nk add as friend? ke jadi add to circle ? hoho

bukak Gmail, terus bole main social network. haaa, fb , sakit la ko nanti :D
Wait while more posts are being loaded