Profile

Cover photo
Scromix Baltagy
1,088 followers|1,599 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
google+ leh pergi jauh sbb ramai pakai gmail. moga berjaya, asalkan ianya free :D
 ·  Translate
4
adi salvatrucha's profile photoZulHafiz Ishak's profile photo
2 comments
 
betol3
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
Promosi Sehingga 29/7/2011
Akaun share MyDwld juga masih ada, bole dwld 9 premium file dengan hanya 1 akaun.

Akaun berharga RM18/sebulan di http://fb.me/KedaiNiaga
 ·  Translate
1
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
kalo ak jadi larry page, ak x ksi mark msuk dalam google+ , tgk dia dah curik lg video calling ha3
 ·  Translate
1
Adib. Muhammad's profile photoAzman Ishak's profile photoScromix Baltagy's profile photo
3 comments
 
pelanggan untuk sebab bleh buat pilihan..tapi jatuh hati dengan g+ nih..tgu ramai kawan2 best skit nk buat bising..
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
haha habis borak ngn +Feeza Yusoff mcm2 dia tnya. ekeke.
 ·  Translate
1
Feeza Yusoff's profile photoKhairil Afzal's profile photoScromix Baltagy's profile photo
8 comments
 
jgn la ber abam2...malu lah :P
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
cmne nk add as friend? ke jadi add to circle ? hoho
1
Feeza Yusoff's profile photoFaiz Nor's profile photoScromix Baltagy's profile photo
4 comments
 
oi oi +Scromix Baltagy
Add a comment...
Have him in circles
1,088 people
Mel Romeo's profile photo

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
macam tak laku je google + ni je. Google, sila cuba lagi.
 ·  Translate
4
Ahmad Syazwan's profile photorosli yusof's profile photoAzizul Abdul Majid's profile photoSamsudin Ibrahim's profile photo
7 comments
 
haha
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
mrh beno +Tom Anderson ngn +Mark Zuckerberg kt sini. haha
1
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
tak bole nak post wall kt orang. kalo ada mantap da g+ nie..
 ·  Translate
1
Syafiq Lomotech's profile photoIwani Khalid's profile photomie cim's profile photo
3 comments
 
sy rasa lagi suke tagging tayah semak kan wall org dgn unrelevant post hehehe n wall u pun tak semak
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
facebook + twitter = google + . . hoho.
2
Faiz Nor's profile photoScromix Baltagy's profile photo
3 comments
 
harap2 nanti ada la..baru je nak main spam wall..hahaha
Add a comment...

Scromix Baltagy

Shared publicly  - 
 
bukak Gmail, terus bole main social network. haaa, fb , sakit la ko nanti :D
 ·  Translate
2
Add a comment...
People
Have him in circles
1,088 people
Mel Romeo's profile photo
Work
Occupation
Student
Links
Story
Tagline
Pemasaran Itu Bagus Untuk Nikmat Hidup
Basic Information
Gender
Male