Profile cover photo
Profile photo
Mercè Roig
43 followers
43 followers
About
Posts

Post has attachment
La Blanca Simó (Be Punt a les xarxes socials) és de Reus i al seu blog hi tenen cabuda totes les seves inquietuds artístiques, musicals i creatives. Tot just dissabte tanca la botiga que ha tingut al centre de Reus però continua amb la voluntat d'utilitzar les xarxes com a font d'inspiració i com a aparador de la seva creativitat.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ser mare comporta un canvi de vida en tots els sentits i sovint moltes dones es veuen obligades a fer un replantejament en l'àmbit laboral per tal de poder compaginar la seva professió amb l'educació dels fills. Arran del seu embaràs, la Laura Aresté va decidir començar un projecte que li permetés dedicar-se al que més li agrada sense renunciar a l'educació de la seva filla Ariadna. D'aquí sorgeix MUM'S Mgz, una revista mensual gratuïta de maternitat i criança que feta des de Pratdip per al Camp de Tarragona, ha exportat edicions a la Catalunya Central i al Baix Llobregat.
Add a comment...

Post has attachment
Instagram no és només una xarxa social. Per molts és una manera de plantejar-se el temps de lleure, planificant activitats en entorns "fotogènics" que permeten omplir la galeria de fotos amb què delectar els seus seguidors.
Pel Joan Masdéu i la Joana Azorín, matrimoni d'"influencers" locals en a aquesta xarxa social, Instagram és una manera de viure el dia a dia.
Add a comment...

Post has attachment
Després d'uns mesos de trasllats (sí, en plural), de DESconnexió forçada d'Internet (amb el trasbals de canviar de companyia telèfonica inclòs) i de situacions trasbalsadores diverses que ara no venen al cas, sembla que sí, que ara ja torna la rutina i amb ella el blog. Aquesta setmana per entrevistar a Nicolas Moulin i parlar de Flickr, la xarxa social per als aficionats a la fotografia on ha trobat un espai d'intercanvi de coneixements i un aparador per donar a conèixer les seves imatges al món.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
El Festival Inspira i el projecte Expedicion Polar del fotògraf i realitzador audiovisual de l'Hospitalet de l'Infant Álvaro Sanz són una clara mostra de com internet i els influencers digitals s’han convertit en un element molt important a l'hora d'organitzar esdeveniments i donar-se a conèixer.
Add a comment...

Post has attachment
Va! que ja s'acosten les vacances i segur que fareu un munt de fotos que voldreu ensenyar. Doncs que sapigueu que sí, Flickr és una opció per penjar les fotos dels viatges, però no només és això! Aquesta xarxa social va molt més enllà... i si no, mireu el blog :P
Add a comment...

Post has attachment
Avui al Trasbals, el Festival Inspira d'Alvaro Sanz. Una iniciativa que es promou a través de les xarxes socials i que organitza un fotògraf i realitzador del Camp de Tarragona. És el Gent i Xarxes d'aquest mes a la NW Revista de Reus ;)
Add a comment...

Post has attachment
El cas de El Cocinero Fiel és un dels exemples d'èxit a internet més destacats del Camp de Tarragona. Milers de persones segueixen les seves receptes a les xarxes socials més populars. La constància i, evidentment, una feina ben feta, l'han portat a triomfar en un sector que ell mateix qualifica de saturat.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded