Profile cover photo
Profile photo
syahir satar
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hello friends !
Assalamu'alaikum and hi ! My name is Faizal Tahir . I am ten years old . I  lives in Kampung Santong . I go to school by  motorcycle everyday. I have seven siblings and I  am the fourth . I love reading very much. I study  in class 4 Neptun . My father's na...
Add a comment...

Post has attachment
Paleolitik.
Zaman Paleolitik di Malaysia  bermula kira-kira 200,000 hingga 300,000 tahun dahulu.  Pada Zaman Paleolitik ini, manusia menggamalkan hidup secara berpindah-randah mencari kawasan baru atau dikenali sebagai hidup  nomad . Ok. Haha. Mengarut je. Aku nak high...
Add a comment...

Post has attachment
iTEMS
salam. dah penghujung cuti ni, selalunya website iTEMS ni lah yang selau dibelek2. bukak2 laptop mesti try bukak dulu. sebabnya nak tau result final. huhuh. tapi since senior sem 8 dah dpt dulu + tiada maklumat susulan bila semester lain nak dapat, so aku m...
Add a comment...

Post has attachment
Throwback Oct 23rd
Salam. aku nak throwback birthday haritu. actually, aku dah update pasal birthday, boleh tgk sini , tapi aku x include surprise yg ni since ye lah... nama pon surprise. mlm tu baru aku di-surprisekan walhal blog dah update. x sabar punya pasal kan. *keji be...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded