Profile cover photo
Profile photo
Riana LittleCuties
421 followers -
♡♥Part time Blogger/Product review/BB Cream NB♡♥Full time wife♥♡Full time ibu♡♥Full time programmer♥♡do whatapps me ♡♥♥♥♥012-375 6461♥♥♥
♡♥Part time Blogger/Product review/BB Cream NB♡♥Full time wife♥♡Full time ibu♡♥Full time programmer♥♡do whatapps me ♡♥♥♥♥012-375 6461♥♥♥

421 followers
About
Riana LittleCuties's posts

Post has attachment
Jemput baca update memalam nie...kehkehkeh

Post has attachment
Jom jemput kakak Alisha
Selamat malam semua... Ha...nampak tak kerajinan akak tetiba update blog ari nie sekali lagi..kahkahkah... tak tengok "Misteri Wan Peah" ke semua?akak ngan kak ngah dan Abid tengah tengok cite tu...hihihi Kakak Alisha dan papa sedang buat keje memasing...si...

Post has attachment
SeqyBeauty ada promosi bulan March...meh meh

Post has attachment
Seminggu 1 post, aci tak?
Ada nie tengah sapu habuk kat laptop...aik..laptop pun berhabuk? ingat blog je berhabuk...hahaha Salam tengah hari menrangkap petang uolls... Azam tahun 2017 antara nye nak update blog sehari sekali, nampak gayanye mcm susah je nak laksanakan, makanye dired...

Post has attachment

Post has attachment
Bersama SeqyBeauty... Jeng..Jeng..Jeng
Assalamualaikum semua..... Buat apa petang² nie?Akak baru sudah gorengkan cekodok pisang buat si Alya nie ha... Alya sekarang nie dah bertukar title "Kak Ngah" memula dulu bukan main susah mulut akak nie nk panggil dia "Kak Ngah", duk lah tersasul "Adik" ke...

Post has attachment
Salam semua...mai lah jenguk akak.... akak kembali lagi, insyaallah kali nie cuba bersiaran sekerap yg mungkin...hihihi....rindu kamu semua

Post has attachment
Terkejut kuasa 18 nie
Wowwwwww...... habok dah setebal gunung wehhhh... mujur masih ingat password bagai.... kalo lupa dah terus terkubur blog nie....ahaks... akak bersiaran secara tidak sengaja nie kengkawan.. hihihi niat dihati nak teruskan...moga istiqamah lah ye... Assalamua...

Post has attachment
Jom lah jengah blog akak...ada update ari nie...ahaks

Post has attachment
Menghitung waktu, detik demi detik....
Assalamualaikum kengkawan semua? apa khabar kalian semua, harap semua dalam keadaan yang sehat sejahtera.....sekali lama tak menaip mcm janggal dah rasa mcm tulis surat cinta pulak...hihihi... Kamu, kamu, kamu semua tgh buat apa skang nie? ada yang tgh lunc...
Wait while more posts are being loaded