Profile cover photo
Profile photo
Neng Aminah
17 followers -
Ku slalu menunggumu
Ku slalu menunggumu

17 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

SALAM ALA IKUM WARGI NGACAPRUK SADAYANA KMH DARAMANG ?????
NUJU KAMARANA NYA MENI SEPI JEMPLING REHEK COMREK JIGA DI KUBURAN WAE ......
SUGAN MAH CARAPEUN KITU BALAS DIGAWE PETING MALEM SUNAT JNG SIBUK NYAREUSEHAN TILAS NGA BENDUNG ......KNG +Alie Hhm
Kng +Atang Ciparay​ sareng nusanesna gra kalaluar di antos

Post has shared content
Pagi yg indah sambil ngopi duduk di galengan sawah maksudna rek nuluykn ngarambet ngopi hela dina eta galengan bari moyan raos pisan panon poena hanet nyorot kana awak sim kuring lila kalila naha asa aya nu gaga rayaman mapay .... mimiti tina indung suku nepi kana bitis kuring ngajerit teukuat ngarasa getek lantaran nungarayap eta sato beki lila beki mapay kkkkkkkk tuluykn naon th nu ngarayap th

wilujng wengi dulur dulur anu di lembur baraya nudi kota babaturan nu di pangumbaraan mudah mudahan cager bager di babarikn rijkina di deetkn sareng jodona bagi anu teu acan nararikah ...nutos Rarumah tangga sing dipisahkn sareng carogena ngarah tiasa ganti dei jng nu anyar tur cangker awakna gede tanagana gk gk gk

Post has shared content
met pagi kawan met aktipitas wat semuanya mudah mudahan alloh subhanahu wataala slalu memberikan kemudahan pada kita semua diwaktu mengerjakan semua pekerjaan yg kita semua kerjakan amiin

Post has attachment
ASALAMU ALAIKUM
BADE NGIRINGAN NENALKN DIRI AH SUGAN AYA NU NAMPI WIOS GOTE GOTE GE C NENG BADE PD 😁😁😀😀😀
Photo

Hapunteun kasadayana c neng bade pamit hela to ss teu kiat ah tos mules nyeri hate asa ha yang miceun 😂😂😂😂😂😂

met pagi kawan met aktipitas wat semuanya mudah mudahan alloh subhanahu wataala slalu memberikan kemudahan pada kita semua diwaktu mengerjakan semua pekerjaan yg kita semua kerjakan amiin

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded