Profile cover photo
Profile photo
Perttu Havulehto
993 followers
993 followers
About
Perttu's posts

Post has attachment
Käykääs kaikki twitteristit seuraamassa Villeä hetimmiten, niin saadaan Aleksi Valavuoren lupaama sponssipotti mahdollisimman suureksi.

Onko sulla kokemuksia puhelimitse maksettavista parkkimaksuista? Näitä palveluita tarjoavat ainakin www.easyparki.fi ja www.parkkinappi.fi. Kumpi on parempi ja onko muita vastaavia olemassa?

Mitenkä on, aiheuttaako tänään alkavat futiksen EM-kisat intohimoisia sydämentykytyksiä vai lähinnä säälin tunteita reppanoita potkupallofaneja kohtaan?

Voi miten kaunis uusi plussa appsi onkaan. Mahtava homma!

Post has shared content
Vappu on vapulle vappu...
Ottakaas siitä vähän tippaleipää, niin on kiva Vapun tulla siitä...

Hauskaa Vappua!

Plussan ilmoituksissa ärsyttää se, että punainen numero latautuu sivulle ihan viimeisenä. Miksei voisi näkyä ensimmäisenä?

Post has attachment
Mitäs mieltä plussan puolella ollaan oman kotinsa puolustamiselta tunkeutujia vastaan? Pikkusen taustaa asiaan löytyy Lauri Skönin blogista.

Maailmassa tuntuu olevan paljon ihmisiä, jotka ovat jostain syystä päättäneet etteivät koskaan liity Facebookkiin. Tunnustaako joku olevansa silti plussan puolella?

Post has attachment
Laitetaanpas tämä nyt myyden. Käy katsomassa jos olet kiinnostunut loistavalla paikalla olevasta, hyvällä pohjaratkaisulla olevasta, tosi mukavasta rivarin pätkästä. Jos et itsellesi tarvitse, niin tee pieni palvelus ja jaa linkkiä eteenpäin, kiitos!

Post has shared content
Rautalankamallin protoilujuttujen kolmas osa!
Wait while more posts are being loaded