Profile cover photo
Profile photo
Faast Solutions
www.slotenmakersnel.nl
www.slotenmakersnel.nl
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Hoe gaat een slotenmaker te werk?
De eerste stap naar nieuwe en veilige sloten is contact met ons opnemen. Bij Slotenmaker Amsterdam zijn we dag en nacht bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Wanneer je contact met ons opneemt word je te woord gestaan door één van onze adviseurs. De adviseur bespreekt je probleem, de werkzaamheden, de vergoedingen en koppelt je aan de dichtstbijzijnde slotenmaker.

De gekoppelde slotenmaker is vervolgens gegarandeerd binnen 30 minuten ter plaatse. Onze slotenmakers zijn gestationeerd door heel het land. Vandaar dat er altijd een slotenmaker in de buurt is.

Bij aankomst gaat de slotenmaker direct aan de slag. Je hebt binnen zeer korte tijd nieuwe en veilige sloten op de deur zitten. Wij werken alleen maar met sloten die het SKG 2 of het SKG 3 keurmerk bezitten.

Het totaalbedrag kan vervolgens in cash of per pin betaald worden.

Doelgroep van Slotenmaker Amsterdam
Wij repareren en plaatsen sloten voor iedereen die onze diensten nodig heeft. Onze diensten zijn zowel op particulieren als op bedrijven gericht.

Voornamelijk zijn we werkzaam voor de volgende doelgroepen:

Woonhuizen
Bedrijfspanden
Kantoorcomplexen
Appartementen
Flatgebouwen
Waarom kiezen voor een slotenmaker?
Laat je sloten op een professionele manier vervangen en kies voor Slotenmaker Amsterdam. Sloten zijn ook zelf te vervangen. Een slot is te koop bij de bouwmarkt en met een klein beetje kennis is het slot zo te vervangen. Maar het is wel erg belangrijk dat de sloten veilig zijn én op een professionele manier geplaatst worden!


www.slotenmakersnel.nl
http://slotenmakersnel.nl/slotenmaker-amsterdam/
Add a comment...

Slotenmaker Nederland
De oplossing binnen 30 minuten

SlotenmakerSnel Nederland is een jong en fris vennootschap van slotenmakers met ruime praktijkervaring.

Met meer dan 70 locaties is er altijd een slotenmaker bij jou in de buurt en zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij jou op locatie.

Je kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken op 085-025 00 31. Een van onze adviseur zal samen met jou de vergoedingen bespreken en jou koppelen aan de dichtstbijzijnde slotenmaker.

Zo krijg jij de snelste oplossing en geen vervelende verrassingen achteraf.

Ontdek zelf het gemak van SlotenmakerSnel en bel: 085-025 00 31
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded