Profile cover photo
Profile photo
goran arsenic
32 followers -
Farbamo mazemo i nikad ne lazemo
Farbamo mazemo i nikad ne lazemo

32 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Home - Molerski Radovi
Home - Molerski Radovi
molerski-radovi.in.rs
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-01
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-01
24 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
AG Adaptacija
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-01
22 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
AG ADAPTACIJA je firma koja se bavi svim vrstama zavrsnih radova u gradjevinarstvu.
U zavrsne radove u gradjevinarstvu spadaju sve vrste molersko fasaderskih radova,molerski radovi,krecenje,dekorativni radovi,moleraj,farbanje stolarije,adaptacije stanova,molersko farbarski radovi,gipsarski radovi,suvo malterisanje,pregradni zidovi,spusteni plafoni,keramicarski radovi,parket,izolacije,masinsko malterisanje,masinsko smirglanje,masinsko krecenje,masinsko gletovanje.
AG adaptacija tim je specijalizovan za poslove masinskog gletovanja,smirglanja,krecenja i izradu molerskih dekoracija, kao i izradom spustenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploca "Knauf" i Rigips".Prednost masinskog malterisanja,gletovanja,smirglanja i krecenja je sto se poslovi zavrsavaju u mnogo kracem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najvisi nivo,kako na malim poslovno-stambenim, tako i na vecim objektima raznih namena.Posedujemo specijalizovane masine za molerske radove koje imaju veoma veliki ucinak.
http://www.molerski-radovi.in.rs/

Molerski radovi
http://www.molerski-radovi.in.rs/molerski-radovi/
Sve Molereske radove kod nas možete dobiti po POVOLJNOJ CENI, samo nas obavestite kada planirate preuređenje u Vašem stanu , kući ili poslovnom prostoru , kako bi naš raspored radova prilagodili Vašim potrebama.
Izvodimo sve vrste molerskih radova, sanaciju oštećenih zidova i plafona, uklanjanje starih naslaga materijala i kreča i gletovanje svih površina. Nakon izvršene pripreme zidova i uklanjanja i najsitnijih neravnina, zidove i plafone premazujemo bojama najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Praksa je da zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi radovi.
Molerski radovi usluge:
Molerski radovi  (guljenje, šmirglanje, gletovanje, krečenje)
Zaštita prostora u kojem se izvode radovi
Priprema površina za rad
Gletovanje, šmirglanje
Bojenje-krečenje
Čišćenje prostora
Pored kvaliteta pri izvođenju molerskih radova, garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.


Krečenje
Krecenje je proces nanosenja boje na zidove .  Nanosenje se moze vrsiti cetkom, valjkom, masinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanosenje se vrsi u jednom,dva ili tri sloja ...
Krečimo svim vrstama boja za zidove – poludisperzija, disperzija i akrilne boje.
http://www.molerski-radovi.in.rs/krecenje/

Masinski moleraj
Masinsko gletovanje odlikuje mnogo brzi rad od klasicnog gletovanja.To je presudno za vece objekte i za sve poslove gde je jako bitan rok zavrsetka radova.Masinsko gletovanje najbolje opisuje izraz : BRZO I KVALITETNO .Masina za gletovanje ima kapacitet nabacivanja gleta od 500 do 1.000 kvadrata dnevno.
http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-gletovanje/

Masinsko smirglanje se obavlja da bi se osmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ,Spero i Flex su robusne masine koja ima kapacitet smirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.
Masinsko smirglanje se obavlja da bi se osmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja.
Smirglanje se obavlja u zavisnosti za koju se boju priprema zid, povrsno se smirglaju preklopi ako se zid priprema za klasicnu poludisperzionu boju, a detaljnije ako se vrsi priprema za disperzione i akrilne boje.
Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom smirglom i pod jakim osvetljenjem jer su te boje i do 80 puta tanje od klasicne poludisperzije.
FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ,Spero i Flex su robusne masine koje imaju kapacitet smirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.
Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu smirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za zavrsni sloj koji se smirgla, i da je treba testirati na smirglanje.
Usisivac pomaze da se prasina ne siri po prostorijama pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi namestaj.
http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-smirglanje/

Masinsko krecenje prednost masinskog krecenja je sto se poslovi zavrsavaju u mnogo kracem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najvisi nivo.Posedujemo dve masine za Masinsko Krecenje Graco ST max Profesionalni airless uredjaj za krecenje i Graco Mark X.
ST MAX-Masina za krecenje
Materijali-Nanosi lakove,poludisperzije,akrilne boje,temeljne premaze,emajl,glazure,emulzije itd...
Primena-Odlicno resenje za stambene prostore i male komercijalne poslove.Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zastitni WatchDog sistem koji automatski iskljucuje pumpu kad nestane materijala.

Farbanje stolarije
Farbanje stolarije je proces koji se sastoji iz vise delova. Prvi deo je uklanjanje stare farbe, zatim gitovanje ostecenja, pripreme stolarije za farbanje, a zatim nanosenje zastitnog sloja osnovne boje i na kraju nanosenje finog zavrsnog sloja.veliku paznju treba obratiti i na samo dihtovanje stolarije, jer lose dihtovanje prouzrokuje vece troskove hladjenja i grejanja datih prostorija.
Izvodimo radove farbanja radijatora, farbanja vrata,farbanje prozora,farbanje ograda.

-Dekorativni zidovi
Dekorativni zidovi su idealno rešenje za vas prostor. Izvodimo travertino, svahili i oto cento.

-Adaptacija kuce stana ili poslovnog prostora
Adaptacija je pre ili kasnije nuznost svakog stambenog ili poslovnog prostora iz sledecih razloga:
dotrajalost objekta uzrokovana godinama eksploatacije
nekvalitetna sama izrada u fazi gradnje objekta
potreba za adaptacijom radi poboljsanja kvaliteta, udobnosti i estetike objekta
potreba za adaptacijom uzrokovana unistenjem usled tehnickih kvarova (plamena i paljenja objekata radi neispravnih instalacija) itd.
Renoviranje i prilagodjavanje prostora novoj nameni,ukjlanjanje dotrajalih i zastarelih materijala,izrada (uredjenje) enterijera prema savremenim trendovima radi postizanja boljih estetskih i funkcionalnih uslova koriscenja. Tu smo da Vam pomognemo oko projekta, proračuna materijala i realizacije planova.

Gipsarski radovi
Izvodimo sve vrste gipsarskih radova od gips karton ploča: spuštene plafone, lučne plafone, pregradne zidove, lučne zidove, lučne i ravne kaskade, lučne i ravne skrivače svetala, police i šankove itd. roizvodi od gipsa su ekoloski i najpogodniji za stanovanje.U gipsarske radove spadaju sve vrste unutrasnje dekoracije prilikom kojih se koristi gips.Poseban deo gipsarskih radova su spusteni plafoni i pregradni zidovi. Gipsarske radove izvodimo najsavremenijim alatima Knauf i Rigips sistemom suve gradnje, postujuci sve standarde.
spusteni plafoni sa gips karton plocama
oblaganje potkrovlja
- oblaganje zidova gips karton plocama
- izrada dekorativnih elemenata
- kaskade, skrivena svetla
Postavljanjem alu konstrukcije, termo izolacije zidovima i plafonima, dobijate zvučnu i toplotnu izolaciju.

Suvo malterisanje
Suvo malterisanje se izvodi od gipsanih ploča, ono je najbolje resenje za idealno ravnu puvršinu koju vi želite. Suvim malterisanjem dobijamo brzu i kvalitetnu ugradnju a što je najbitnije i najčistiju. Suvo malterisanje se izvodi sistemom lepljenja gips ploča na pogaču.

Pregradni zidovi
Gips karton pregradni zidovi omogucavaju brzu gradnju bez salovanja, armiranja i stemovanja za instalacije. Odlicna zvucna, toplotna i protivpozarna svojstva omogucavaju gipskarton pregradama najsiru primenu u svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.
Pregradnim zidom od gips-karton ploce postizemo cistu i spremnu povrsinu odmah za gletovanje. Pregradnim zidom možete lako pragrediti vaš prostor i napraviti od jedne prostorije, dve. Pregradni zid od gipsa se može obložiti jednom, duplom i trodupolom pločom u zavisnosti od vaših mogućnosti.

Spušteni plafoni
Gips karton sistemi su idealno resenje za moderno uredjivanje zivotnog ili radnog prostora, ali i za adaptaciju starih ili ostecenih enterijera. Gipsom se omogucava raznovrsnost oblikovanja enterijera u skladu sa vasim potrebama. Lepo oblikovan plafon dace poseban akcenat i prijatnu atmosferu u vasem stanu, poslovnom prostoru za uzivanje u njemu...
Spuštanjem plafona dobijamo idealno ravnu površinu, smanjujemo visinu postojećeg plafona koji je neravan ili previsok.

Keramičarski radovi
Postavka i ugradnja svih vrsta keramike u kupatilu, kuhinjama, holovima i terasama
Lepljenje granitne keramike
Lepljenje podnih i zidnih plocica sa otvorenom i zatvorenom fugom.
Vršimo postavljanje pločica svih dimenzija. Odaberite klasično postavljanje, postavljanje pod uglom ili mozaik od pločica. Oblažemo keramikom stepenike i stubove, zidamo kade i tuš kabine. Takođe vršimo pripremu zidova i podova (hidroizolacija, malterisanje, izravnjavajući slojevi, uklanjanje starih pločica).

-Parketarske usluge
Postavljanje parketa, hoblovanje, lakiranje i sve sto spada u parketarske usluge.Postavka i ugradnja podnih obloga od punog drveta (parketa), laminata, zidnih lajsni...
postavka i slaganje parketa
lakiranje lakom u tri sloja
obrada starog parketa
bajcovanje (promena boje drveta)
Postavljamo sve vrste laminata, parketa i PVC poddova, garantujemo kvalitet i efikasnu ugradnju.

-Fasade
Fasade su jako bitan segment u samoj izgradnji bilo kog objekta. Najvecu paznju treba obratiti na hidro i termo izolaciju, kao i na zavrsni dekorativni sloj. Uvek je najbolje spojiti lepo i korisno, a mi Vam upravo to i nudimo.

-Foto i video galerija AG ADAPTACIJ
http://www.molerski-radovi.in.rs/fotogalerija/

Portfolio Reference
http://www.molerski-radovi.in.rs/portfolio/

Ucinite toplo porodicno gnezdo jos lepsim i prijatnijim sa unutrasnjim i spoljasnjim dekoracijama!!!
Toplih duginih boja!!!
Za renoviranje vasih zgrada,kuca i stanova po sistemu kljuc u ruke.

Molersko farbarska radnja AG-ADAPTACIJA ZR
Brace Jerkovica br.165
11.000 Beograd
PIB : 106030587
MB : 61760121
Tekuci Racun : 160-318012-35
Banca Intesa ad
Vlasnik radnje:
Arsenic Goran PR
Kontakt telefoni
Telefon : 011/ 2 492 300
Mobilni : 060/ 4 492 300
Mobilni : 064/ 42 42 959
www.molerski-radovi.in.rs
E-mail : molerskiradovikrecenje@gmail.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-01
14 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
AG ADAPTACIJA je firma koja se bavi svim vrstama zavrsnih radova u gradjevinarstvu.
U zavrsne radove u gradjevinarstvu spadaju sve vrste molersko fasaderskih radova,molerski radovi,krecenje,dekorativni radovi,moleraj,farbanje stolarije,adaptacije stanova,molersko farbarski radovi,gipsarski radovi,suvo malterisanje,pregradni zidovi,spusteni plafoni,keramicarski radovi,parket,izolacije,masinsko malterisanje,masinsko smirglanje,masinsko krecenje,masinsko gletovanje.
AG adaptacija tim je specijalizovan za poslove masinskog gletovanja,smirglanja,krecenja i izradu molerskih dekoracija, kao i izradom spustenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploca "Knauf" i Rigips".Prednost masinskog malterisanja,gletovanja,smirglanja i krecenja je sto se poslovi zavrsavaju u mnogo kracem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najvisi nivo,kako na malim poslovno-stambenim, tako i na vecim objektima raznih namena.Posedujemo specijalizovane masine za molerske radove koje imaju veoma veliki ucinak.
http://www.molerski-radovi.in.rs/

Molerski radovi
http://www.molerski-radovi.in.rs/molerski-radovi/
Sve Molereske radove kod nas možete dobiti po POVOLJNOJ CENI, samo nas obavestite kada planirate preuređenje u Vašem stanu , kući ili poslovnom prostoru , kako bi naš raspored radova prilagodili Vašim potrebama.
Izvodimo sve vrste molerskih radova, sanaciju oštećenih zidova i plafona, uklanjanje starih naslaga materijala i kreča i gletovanje svih površina. Nakon izvršene pripreme zidova i uklanjanja i najsitnijih neravnina, zidove i plafone premazujemo bojama najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Praksa je da zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi radovi.
Molerski radovi usluge:
Molerski radovi  (guljenje, šmirglanje, gletovanje, krečenje)
Zaštita prostora u kojem se izvode radovi
Priprema površina za rad
Gletovanje, šmirglanje
Bojenje-krečenje
Čišćenje prostora
Pored kvaliteta pri izvođenju molerskih radova, garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.


Krečenje
Krecenje je proces nanosenja boje na zidove .  Nanosenje se moze vrsiti cetkom, valjkom, masinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanosenje se vrsi u jednom,dva ili tri sloja ...
Krečimo svim vrstama boja za zidove – poludisperzija, disperzija i akrilne boje.
http://www.molerski-radovi.in.rs/krecenje/

-Masinski moleraj
Masinsko gletovanje odlikuje mnogo brzi rad od klasicnog gletovanja.To je presudno za vece objekte i za sve poslove gde je jako bitan rok zavrsetka radova.Masinsko gletovanje najbolje opisuje izraz : BRZO I KVALITETNO .Masina za gletovanje ima kapacitet nabacivanja gleta od 500 do 1.000 kvadrata dnevno.
http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-gletovanje/

-Masinsko smirglanje se obavlja da bi se osmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ,Spero i Flex su robusne masine koja ima kapacitet smirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.
Masinsko smirglanje se obavlja da bi se osmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja.
Smirglanje se obavlja u zavisnosti za koju se boju priprema zid, povrsno se smirglaju preklopi ako se zid priprema za klasicnu poludisperzionu boju, a detaljnije ako se vrsi priprema za disperzione i akrilne boje.
Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom smirglom i pod jakim osvetljenjem jer su te boje i do 80 puta tanje od klasicne poludisperzije.
FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ,Spero i Flex su robusne masine koje imaju kapacitet smirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.
Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu smirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za zavrsni sloj koji se smirgla, i da je treba testirati na smirglanje.
Usisivac pomaze da se prasina ne siri po prostorijama pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi namestaj.
http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-smirglanje/

-Masinsko krecenje prednost masinskog krecenja je sto se poslovi zavrsavaju u mnogo kracem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najvisi nivo.Posedujemo dve masine za Masinsko Krecenje Graco ST max Profesionalni airless uredjaj za krecenje i Graco Mark X.
ST MAX-Masina za krecenje
Materijali-Nanosi lakove,poludisperzije,akrilne boje,temeljne premaze,emajl,glazure,emulzije itd...
Primena-Odlicno resenje za stambene prostore i male komercijalne poslove.Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zastitni WatchDog sistem koji automatski iskljucuje pumpu kad nestane materijala.

-Farbanje stolarije
Farbanje stolarije je proces koji se sastoji iz vise delova. Prvi deo je uklanjanje stare farbe, zatim gitovanje ostecenja, pripreme stolarije za farbanje, a zatim nanosenje zastitnog sloja osnovne boje i na kraju nanosenje finog zavrsnog sloja.veliku paznju treba obratiti i na samo dihtovanje stolarije, jer lose dihtovanje prouzrokuje vece troskove hladjenja i grejanja datih prostorija.
Izvodimo radove farbanja radijatora, farbanja vrata,farbanje prozora,farbanje ograda.

-Dekorativni zidovi
Dekorativni zidovi su idealno rešenje za vas prostor. Izvodimo travertino, svahili i oto cento.

-Adaptacija kuce stana ili poslovnog prostora
Adaptacija je pre ili kasnije nuznost svakog stambenog ili poslovnog prostora iz sledecih razloga:
dotrajalost objekta uzrokovana godinama eksploatacije
- nekvalitetna sama izrada u fazi gradnje objekta
- potreba za adaptacijom radi poboljsanja kvaliteta, udobnosti i estetike objekta
- potreba za adaptacijom uzrokovana unistenjem usled tehnickih kvarova (plamena i paljenja objekata radi neispravnih instalacija) itd.
Renoviranje i prilagodjavanje prostora novoj nameni,ukjlanjanje dotrajalih i zastarelih materijala,izrada (uredjenje) enterijera prema savremenim trendovima radi postizanja boljih estetskih i funkcionalnih uslova koriscenja. Tu smo da Vam pomognemo oko projekta, proračuna materijala i realizacije planova.

Gipsarski radovi
Izvodimo sve vrste gipsarskih radova od gips karton ploča: spuštene plafone, lučne plafone, pregradne zidove, lučne zidove, lučne i ravne kaskade, lučne i ravne skrivače svetala, police i šankove itd. roizvodi od gipsa su ekoloski i najpogodniji za stanovanje.U gipsarske radove spadaju sve vrste unutrasnje dekoracije prilikom kojih se koristi gips.Poseban deo gipsarskih radova su spusteni plafoni i pregradni zidovi. Gipsarske radove izvodimo najsavremenijim alatima Knauf i Rigips sistemom suve gradnje, postujuci sve standarde.
spusteni plafoni sa gips karton plocama
- oblaganje potkrovlja
- oblaganje zidova gips karton plocama
- izrada dekorativnih elemenata
- kaskade, skrivena svetla
Postavljanjem alu konstrukcije, termo izolacije zidovima i plafonima, dobijate zvučnu i toplotnu izolaciju.

Suvo malterisanje
Suvo malterisanje se izvodi od gipsanih ploča, ono je najbolje resenje za idealno ravnu puvršinu koju vi želite. Suvim malterisanjem dobijamo brzu i kvalitetnu ugradnju a što je najbitnije i najčistiju. Suvo malterisanje se izvodi sistemom lepljenja gips ploča na pogaču.

-Pregradni zidovi
Gips karton pregradni zidovi omogucavaju brzu gradnju bez salovanja, armiranja i stemovanja za instalacije. Odlicna zvucna, toplotna i protivpozarna svojstva omogucavaju gipskarton pregradama najsiru primenu u svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.
Pregradnim zidom od gips-karton ploce postizemo cistu i spremnu povrsinu odmah za gletovanje. Pregradnim zidom možete lako pragrediti vaš prostor i napraviti od jedne prostorije, dve. Pregradni zid od gipsa se može obložiti jednom, duplom i trodupolom pločom u zavisnosti od vaših mogućnosti.

-Spušteni plafoni
Gips karton sistemi su idealno resenje za moderno uredjivanje zivotnog ili radnog prostora, ali i za adaptaciju starih ili ostecenih enterijera. Gipsom se omogucava raznovrsnost oblikovanja enterijera u skladu sa vasim potrebama. Lepo oblikovan plafon dace poseban akcenat i prijatnu atmosferu u vasem stanu, poslovnom prostoru za uzivanje u njemu...
Spuštanjem plafona dobijamo idealno ravnu površinu, smanjujemo visinu postojećeg plafona koji je neravan ili previsok.

-Keramičarski radovi
Postavka i ugradnja svih vrsta keramike u kupatilu, kuhinjama, holovima i terasama
Lepljenje granitne keramike
Lepljenje podnih i zidnih plocica sa otvorenom i zatvorenom fugom.
Vršimo postavljanje pločica svih dimenzija. Odaberite klasično postavljanje, postavljanje pod uglom ili mozaik od pločica. Oblažemo keramikom stepenike i stubove, zidamo kade i tuš kabine. Takođe vršimo pripremu zidova i podova (hidroizolacija, malterisanje, izravnjavajući slojevi, uklanjanje starih pločica).

-Parketarske usluge
Postavljanje parketa, hoblovanje, lakiranje i sve sto spada u parketarske usluge.Postavka i ugradnja podnih obloga od punog drveta (parketa), laminata, zidnih lajsni...
postavka i slaganje parketa
- lakiranje lakom u tri sloja
- obrada starog parketa
- bajcovanje (promena boje drveta)
Postavljamo sve vrste laminata, parketa i PVC poddova, garantujemo kvalitet i efikasnu ugradnju.

-Fasade
Fasade su jako bitan segment u samoj izgradnji bilo kog objekta. Najvecu paznju treba obratiti na hidro i termo izolaciju, kao i na zavrsni dekorativni sloj. Uvek je najbolje spojiti lepo i korisno, a mi Vam upravo to i nudimo.

-Foto i video galerija AG ADAPTACIJ
http://www.molerski-radovi.in.rs/fotogalerija/

Portfolio Reference
http://www.molerski-radovi.in.rs/portfolio/

Ucinite toplo porodicno gnezdo jos lepsim i prijatnijim sa unutrasnjim i spoljasnjim dekoracijama!!!
Toplih duginih boja!!!
Za renoviranje vasih zgrada,kuca i stanova po sistemu kljuc u ruke.

Molersko farbarska radnja AG-ADAPTACIJA ZR
Brace Jerkovica br.165
11.000 Beograd
PIB : 106030587
MB : 61760121
Tekuci Racun : 160-318012-35
Banca Intesa ad
Vlasnik radnje:
Arsenic Goran PR
Kontakt telefoni
Telefon : 011/ 2 492 300
Mobilni : 060/ 4 492 300
Mobilni : 064/ 42 42 959
www.molerski-radovi.in.rs
E-mail : molerskiradovikrecenje@gmail.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-01
21 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-01
32 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded