Profile cover photo
Profile photo
Norliney Ghazali
69 followers
69 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum. Fuhhh... Lega, semua dah kembali normal. Normal ker?? Hihihi. Setelah 6 bulan berpindah ke Pekan Pahang semula, rutin2 harian dah kembali normal. Urusan ambik & hantar anak2 mcm biasa la Mr. H yang uruskan dan kadang2 saya pun join jugak. M...
Add a comment...

Post has attachment
PROMO OKTOBER 2015
Assalamualaikum. Kembali bersiaran selepas lama menyepi. Jugak kembali bertugas di Pekan Pahang selepas 6 bulan berhijrah ke bumi Kedah. Hik! Rasa terketar-ketar tangan sebab excited sangat nak update pasal PROMO Oktober yang sangat awesome ni.  * GLA Compl...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni GLA Complex
Salam.  Bersiaran di tengahari Ahad yang nyaman. Kulit yang cantik, gebu, mulus, halus adalah impian semua wanita kan? Errr... lelaki jugak kan. Bila muka berjerawat, self-confidence pun jadi turunkan? So, bila keadaan ni terjadi kat diri kita or orang lain...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni GLA Complex
Salam.  Bersiaran di tengahari Ahad yang nyaman. Kulit yang cantik, gebu, mulus, halus adalah impian semua wanita kan? Errr... lelaki jugak kan. Bila muka berjerawat, self-confidence pun jadi turunkan? So, bila keadaan ni terjadi kat diri kita or orang lain...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni GLA Complex
Salam.  Bersiaran di tengahari Ahad yang nyaman. Kulit yang cantik, gebu, mulus, halus adalah impian semua wanita kan? Errr... lelaki jugak kan. Bila muka berjerawat, self-confidence pun jadi turunkan? So, bila keadaan ni terjadi kat diri kita or orang lain...
Add a comment...

Post has attachment
PROMO April 2015!
Assalamualaikum Ceritera PROMO April yang sangat awesome! Sangat-sangat teruja dengan PROMO bulan ni. Rugi sapa-sapa yang tak grab tau! Ada 3 kategori PROMO. 1) Beli 6 dapat 7 2) Beli 2 diskaun 5% ~ Maksudnya, kita beli dengan harga 6 botol tetapi kita dapa...
Add a comment...

Post has attachment
PROMO MAC! ESP si cinta hati!!
Assalamualaikum!! Baru berkesempatan nak update pasal PROMO Mac wei.. Sibuk la kekononnya kan.. Mana tak nyer, rutin ibu yg berkerjaya ni mmg mencabar. Dolu2 masa kat Pahang, tak mcm ni. Tapi sejak2 dah pindah ke Kedah & semua urusan hantar ambik anak ke se...
Add a comment...

Post has attachment
Ostematrix yang awesome!!
Assalamualaikum. Selamat petang. Semoga semua sihat2 yer. Lepak petang2 sambil2 update status. Petang ni smpai stok vitalea & ostematrix. Errr.. bukan stok pun sbb semuanya dah bertuan. Ostematrix tu pun nak kena order lagi set promo sbb permintaan yg sgt a...
Add a comment...

Post has attachment
Baby Ostematrix Kini ~~~
Assalamualaikum! Salam di hari Ahad yg kena bekerja. Memang kat Kedah ni Ahad kerja ooiii... Hihihi.. Rutin cuti hari Ahad masih menebal kan.. hahaha..  Hari ni nak kongsi gambar baby Hannan Basheera a.k.a baby ostematrix. Memang masa mengandungkan Cik Hann...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum! Kembali bersiaran setelah settle urusan perpindahan & dah dpt buat adjustment dgn rutin harian yg baru. A little bit challenge but i loike!! Becoming super mom is my dream!! Okeh! Nak stori mori pasal promo feb. A bit late but better late t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded