Profile cover photo
Profile photo
Përkthimi i Programeve
14 followers -
E duam kompjuterin shqip.
E duam kompjuterin shqip.

14 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Gjuha standarde shqipe më shumë është produkt i vizionit të nacionalistëve shqiptarë sesa i regjimit enverist. Për këtë arsye, kushdo që sot angazhohet për rikthim në dialekte, për çmontimin e gjuhës standarde, angazhohet jo kundër një trashëgimie të regjimit enverist, por kundër vizionit nacionalist shqiptar për një gjuhë unike kombëtare.
http://www.e-zani.com/2013/12/02/nacionalizmi-shqiptar-dhe-gjuha-shqipe/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
https://l10n.org.al/node/31

Kam kënaqësinë t'ju njoftoj se përkthimi i lojës Pingus është kryer me sukses. Për t'i instaluar dhe testuar përkthimet, shikoni ndarjen TESTIMI I PËRKTHIMEVE te http://l10n-sq.blogspot.com/2013/04/perkthimi-i-lojes-pingus.html.

Përkthimi i kësaj loje ka një rëndësi të veçantë sepse është kryer plotësisht në platformën B-Translator. Përfundimi me sukses dëshmon në njëfarë mënyre se kjo platformë është e gatshme për përdorim (pavarësisht nga gjërat që mund të përmirësohen).
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded