Profile cover photo
Profile photo
cik zaza
a girl with a sweet dream
a girl with a sweet dream
About
cik's posts

Post has attachment
Me & Baby
Salam 'alaik.. Rasa macam tak percaya, macam baru je semalam kawen hari ni dah ada baby depan mata? Ohmaiii... betul ke ni? I am now.. A MOM! Like seriously tak pernah terfikir macam mana ada anak sendiri. Uruskan anak sendiri, main dengan anak sendiri. But...

Post has attachment
Baby & Meow..
Salam'alaik.. Lain rasanye bila bergelar bakal ibu ni. Rasa excited tak lama lagi jadi ibu, happy bila rasa ada benda bergerak-gerak dalam perut, takut bila fikirkan bagaimana lah agaknya bila nak bersalin nanti. Bila fikir nak bersalin, terfikir pulak bara...

Post has attachment
Blairwitch
Lama dah tak guna perkataan "Blairwitch" kat orang lain. Kalau dulu mungkin sebab aku kecik lagi. Sesuka hati limpa dan jantung je lah tujukan kat sesapa yang aku tak suka. Then bila umur dah meningkat ni macam tak matang pulak nak buat macam tu. Walau tak ...

Post has attachment

Post has attachment
Cuti yang lama.
Setelah meneliti jumlah post yang aku draft kan, seriously??!! Banyaknya! Takde keyakinan diri ke banyak sangat entri blog kau kat kotak draft? Takde keyakinan diri atau rasa diri ini sudah tidak lagi pandai berkata-kata. Eh? Bila masa pulak aku pandai berk...

Post has attachment
Itu Ini.. Mana Satu Ni?
Salam 'alaik.. Sesak nafas minggu ni kena menghadap kerja yang bertimbun timbun kat office tu. Masuk office meja yang paling semak, meja aku letteeww.. Takde 5S langsung! Hari tu beriye dengan 5S tapi kali ni meja aku lah yang paling semak. Tak sempat... Ka...

Post has attachment

Post has attachment
Jodoh Oh Jodoh
"Alhamdulillah, hanya dengan selafaz sahaja dia menjadi suamiku," "Congratulation to my cousin for her engagement!" Ayat-ayat yang diungkap setiap kali aku buka facebook, instagram, blog.. Er. Maybe. Apa nak buat, umur dah meningkat. Makcik, pakcik, mak dan...

Post has attachment
cik zaza commented on a post on Blogger.
Hello Kitty comel. Dari kecik sampai ke besar tak boleh resist dengan kecomelan kucing ni! ^^

Post has shared content
Rupert Grint in first movie was so cute and adorable.. ^^
Rupert Grint : Philospher's Stone to Deathly Hallows.
Photo
Wait while more posts are being loaded