Profile

Cover photo
Love Hijau
Worked at Goverment
Attended From Penang
Lived in Perak
1,016 followers|4,852,149 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
Tips Instagram 4 : Teknik Paid Review
  Okay, hari nie saya nak sambung tentang tips Instagram, bagaimana nak buat duit dari Instagram, jadikan Instagram sebagai funnel atau saluran pemasaran selain FB Ads, blog dan sebagainya Ada yang menggunakan cara Review ( melalui hadiah/ bayaran/hadiah da...
 ·  Translate
Tips Instagram 4 : Teknik Paid Review ok? Tips Instagram 4 : Teknik Paid Review article at LoveHijau
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
Cara Permohonan Online Rumah Mesra Rakyat 1 Malaysia (RMR1M)
Rumah Mesra Rakyat merupakan satu usaha untuk membantu golongan berpendapatan rendah  memperolehi rumah dengan kos yang rendah serta bayaran ansuran bulan yang sesuai dengan pendapatan mereka.Dengan bayaran ansuran yang murah sudah tentu RMR1M merupakan keu...
 ·  Translate
Cara Permohonan Online Rumah Mesra Rakyat 1 Malaysia (RMR1M) ok? Cara Permohonan Online Rumah Mesra Rakyat 1 Malaysia (RMR1M) article at LoveHijau
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
Nak Buat duit Hanya dari Gambar? sambuang Baca Tips power Nie
 ·  Translate
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
 Rahsia Kekuatan seorang calon sewaktu temuduga didedahkan . Dapatkan teknik dan cara yang betul untuk mengatsi semua calon lain sewaktu temuduga dan elakkan kesilapan  sewaktu temuduga.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
10 Tips Asas Menjaga Kereta
Wah..cantik keta nie walaupun dah lama! Masih cantik lagi kereta ko ye...pandai ko jaga...tu ayat bila orang tengok kereta lama yang masih cantik dan prestasi masih gagah.Malangnya kebanyakan dari kita termasuk saya sendiri bukanlah pakar di dalam penjagaan...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
Kenapa ramai suka kerja gomen. Khusus buat siswazah dan graduan universiti
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
1,016 people
Cinta Imaginasi's profile photo
roslan abu kassim's profile photo
Shafika Jamal's profile photo
wawa love's profile photo
seterawberry itam's profile photo
Missz Ateyn's profile photo
Asmar Arafad's profile photo
Pejuang Berani Mati's profile photo
NOR HISHAM's profile photo

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
Tips Instagram 3: Swap Review
    Saya nak share apa tips yang diberikan oleh rakan saya  berkaitan Instagram ni. Hari ini berkaitan SWAP REVIEW Apa itu Swap? Saling mempromosikan akaun IG di akaun  masing-masing. Swap ini percuma. Ada IG  yang tetapkan minima followers sebelum swap,  a...
 ·  Translate
Tips Instagram 3: Swap Review ok? Tips Instagram 3: Swap Review article at LoveHijau
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
Video percuma Rahsia Buat Sale Dekat Facebook
 ·  Translate
1
Mohd Najib's profile photoLove Hijau's profile photo
2 comments
 
Terima kasih Tuan Najib atas ingatan, busines yang saya ingin kongsikan, bukan MLM, bukan money game, bukan forex , bukan binary sistem, bak kata Internet Marketing Malaysia tersohor,sdr Irfan, kalau sesuatu program buat duit di internet seperti berbunyi skim cepat kaya, kebarangkalian besar sistemnya beroperasi seperti yang tersebut.
 ·  Translate
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
**
Wah..cantik keta nie walaupun dah lama! Masih cantik lagi kereta ko ye...pandai ko jaga...tu ayat bila orang tengok kereta lama yang masih cantik dan prestasi masih gagah.Malangnya kebanyakan dari kita termasuk saya sendiri bukanlah pakar di dalam penjagaan...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Love Hijau

Shared publicly  - 
 
13 Sebab Kenapa Orang Suka Kerja Kerajaan
Kerja dengan kerajaan masih menjadi impian sebahagian besar graduan dan rakyat Malaysia. Walau pun kerja dengan gomen nie merupakan pekerjaan yang biasa, tetapi masih disukai. Jawatan kosong kerja kerajaan sering kali menjadi buruan dan idaman siswazah . Wa...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
1,016 people
Cinta Imaginasi's profile photo
roslan abu kassim's profile photo
Shafika Jamal's profile photo
wawa love's profile photo
seterawberry itam's profile photo
Missz Ateyn's profile photo
Asmar Arafad's profile photo
Pejuang Berani Mati's profile photo
NOR HISHAM's profile photo
Work
Occupation
Seorang kakitangan awam yang cintakan negaranya
Employment
  • Goverment
    Education
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Perak - Teluk Intan
Story
Tagline
Part Time Blogger, Family Man, Goverment Servent
Introduction
Admin untuk blog lovehijau dan GirsBoysGame.com
Bragging rights
Married Man, Simple, Love Green Love Earth
Education
  • From Penang
    Degree
Basic Information
Gender
Male
Other names
Baha