Profile cover photo
Profile photo
Bujsko Pivo
1 follower -
HOMEMAD ISTRIAN BEER
HOMEMAD ISTRIAN BEER

1 follower
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
30.06.2016.
82 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
San Servolo vrhunski brand istarskog piva nastao je 2014. u obiteljskoj pivovari u malom mjestu Buje na sjeverozapadu Istre.

Nazvana prema zaštitniku mjesta u kojem se proizvodi, San Servolo je organsko pivo, nepasterizirano i nefiltrirano, nastalo od vode iz izvora Sveti Ivan u dolini rijeke Mirne i najkvalitetnijeg ječma i hmelja.
Trenutačno je u ponudi dostupno crveno, tamno i svijetlo pivo, limited edition GOLD pivo, te india pale ale pivo i american pale ale pivo, a posebno zanimljivo zvuči podatak kako se prilikom proizvodnje poštuje njemački zakon o čistoći pivo iz 1516. godine, na što su vlasnici Bujske pivovare posebno ponosni.

U ugodnom ambijentu pivnice uređene u rustikalnom stilu uživati ćete u vrhunskim specijalitetima s roštilja, poznatoj pivskoj supi, a sve uz čašu ukusnog piva San Servolo.
Bujska pivovara omogućila je svojim gostima opušteno uživanje u vrhunskom San Servolo pivu i gastronomskim delicijama svoje pivnice uz odmor u novo otvorenim San Servolo Bed and Breakffast smještajem, udobnim i elegantnim sobama smještenim u neposrednoj blizini pivnice.

Očekujemo vas!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-30
47 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded