Profile cover photo
Profile photo
nur nabila
About
nur nabila's posts

Post has attachment

Post has attachment
Giveaway Raya by Mrs Pip
Assalammualaikum dan hai. ( KLIK UNTUK JOIN ) Pada 1 June 2017 , Mrs Pip telah melangsungkan segmen giveaway raya dengan hadiah yang ramai gadis suka. Oleh itu, tidak terkecualilah aku untuk menyertai giveaway tersebut. Harap giveaway ini membawa tuah kepad...

Post has attachment
PERHATIAN !! Kepada Peniaga Online , Paid / Gift Review Murah !
Assalammualaikum. Hi semua ! Anda ada produk atau barang untuk direview? Tetapi mahal? Oleh itu, saya telah membuka paid or gift untuk di review dengan harga sangat murah. Bawah 50 hinggit sahaja. Memandangkan saya dalam mood bercuti sebulan, bolehlah anda ...

Post has attachment

Post has attachment
Aku Takut dengan Perkataan LUAH !
Assalammualaikum dan hai. Masa tu, aku darjah 4. Niat aku hanya ingin bergurau dengan teman-teman. Sampai satu hari,aku berkata " Aku suka dekat PM ". PM not Perdana Menteri okay. Dia seorang lelaki bernama Hazim. Sehingga sekarang aku masih ingat namanya. ...

Post has attachment

Post has attachment
I'll Back Soon. Tak Lama Saja Lagi.
Assalammualaikum dan hai. Lama bebenor aku tak update blog kan? Maaf jika ada yang tertunggu tunggu update dari aku. Bukan kerana hilang minat berblog tetapi kekangan masa yang terlalu mencemburui aku untuk update new entry. Alhamdulillah, masih sihat dan m...

Post has attachment

Post has attachment
Wow ! Bercuti bersama Traveloka
Assalammualaikum dan hai  Pernah dengar atau terlihat iklan Traveloka ? Takpernah ? Apa itu Traveloka ? Traveloka ialah satu sistem layanan online membeli/menempah tiket flight dan tempahan hotel. Anda tak perlu lagi membuang masa berjam jam untuk membeli t...

Post has attachment
First Time Derma Darah , Hilang Ketakutan , Muncul 'Keseronokan'
Assalammualaikum dan hai  Siapa pernah derma darah angkat kening sebelah kanan? Bulan lepas ( Februari 2017) , first time aku derma darah. 19 tahun hidup tak pernah derma darah. Malah, parent aku pun takut nak derma darah. Wah, aku jadi heroin dalam keluarg...
Wait while more posts are being loaded