Profile cover photo
Profile photo
Mijn KadoKraam
About
Posts

Post has attachment
Een klein kraampakketje voor de kleinsten onder ons en dat ook nog voor een klein prijsje. Wat wil je nog meer...

Post has attachment
Het leuke van dit kraampakket is dat het naast kwalitatief mooi baby textiel voorzien van naam ook een leuk geboorteserviesje bevat. Een hele leuke combinatie voor een kraamkado met naam

Post has attachment
Een kraammand met zachte roze of zachte blauwe spulletjes waaronder een mooie knuffel met naam, knuffeldoekje met naam, badjasje met naam en rammelaar. Het kraammandje krijg je er van ons gratis bij.

Post has attachment
Met kraampakket opaal, heb je alles om je kindje heerlijk te laten slapen. Het bevat een lekker zacht pyjama pakje voorzien van een naam, een mutsje voorzien van naam en een speendoekje in de vorm van een olifantje eveneens voorzien van naam. Het pakketje kan verzonden worden door middel van brievenbuspost dus voor de verzendkosten hoef je het niet te laten.

Post has attachment
Heerlijk zacht kraampakketje met allerlei schaap spulletjes. Voorzien van een schaapknuffeltje, een mutsje met naam, een badjasje met naam en schaapafbeelding, een badcape met naam en schaapafbeelding. Het mandje komt er gratis bij.

Post has attachment
Nijntje is tijdloos en blijft dus altijd leuk. Dit goed gevulde mandje is voorzien van allerlei Nijntje spulletjes met naam.

Post has attachment
Serviesje ontworpen naar aanleiding van het geboortekaartje. Een zeer gewaardeerd kraamkado met naam

Post has attachment
Laat het geboortekaartje of een andere leuke afbeelding of foto bedrukken op een serviesje. Super leuk als kraamkado met naam

Post has attachment
Een enorm geliefd en niet meer weg te denken kraamkado is wel de geboortetegel voorzien van het geboortekaartje. Een enorm leuke manier om het geboortekaartje te vereeuwigen.

Post has attachment
lekker stoer en praktisch zijn deze leuke schoudertassen voorzien van een naam en afbeelding naar keuze. In onze shop kies je de afbeelding lettertype en kleur helemaal zelf uit.
Wait while more posts are being loaded