Profile cover photo
Profile photo
Shazrizal Shahmy
237 followers
237 followers
About
Shazrizal Shahmy's posts

Post has attachment
Suka Hati kau je panggil Orang Gemok
"Weyy Ijal, lama tak nampak..kau dah gemok sekarang ni yerr." "eee Ijal bulat nya kau" "Kau ni makan je, mana tak gemok" "kau tak makan ke? kau nak kurus eh??" "Woii gemok" weii netizen bodoh. sesuka hati kau je panggil orang gemuk eh.  mehh sini aku nak ta...

Post has attachment
Makin Dewasa Makin Ciput Pakai Baju
Dik, abang nak tanya lah dekat adik-adik semua, pertanyaan abang ni agak kasar sedikit, sebelum tu, biar abang membebel dulu. hehe Aku tak pasti lah sekarang dah menjadi trending atau genjala media sosial dah semakin terlalu maju atau tak. Ya, aku pun sekar...

Post has attachment
Kisah Student Biology semester 1 (Part 1)
Assalamualaikum.. haii korang, hari ni aku nak ceritalah sikit tentang sedikit sebanyak cerita dan pengalaman aku sepanjang semester satu ambil ISMP Biology kat UPSI ni. Mesti ramai yang diluar sana duk cari artikel pasal kehidupan student biology macam man...

Post has attachment
Tutorial cara nak buat Menu Bar (Biasa)
So ramai yang tanya aku pasal nak buat menu bar macam gambar kat atas ni haaa, so dripada aku ajar sorang-sorang, baik aku buat tutorial dekat blog aku ni haa. Korang boleh ikut step by step. 1. Dashboard > Layout >  (Cross collumn) Add a gadget 2. Dan sele...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bolehlah singgah blog sayer ni..

Penatnyaa hari ni!!!!!!

Post has attachment
Teh Hijau Dan Aku.
Assalamualaikum semua, Hari ni aku nak cerita satu topik pasal teh hijau atau orang selalu duk kata minum green tea lah. Sebenarnya, aku dari zaman sekolah menengah lagi aku nak diet. Maklumlah kalau berat badan BMI sampai dah Overweight siapa tak risau kan...
Wait while more posts are being loaded