Profile

Cover photo
farisha izzaty
44,018 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

farisha izzaty

Shared publicly  - 
 
Perempuan ; they are actually aliens
Hai korang. Malam ni aku terasa nak bincang 1 topik ni. pasal mood perempuan, haha taktau lah kan kalau lelaki pun ada yang mengalami masalah sama tapi biasanya kita memang dah tau 'mood berubah' sering dikaitkan dengan perempuan, so aku sebagai perempuan (...
 ·  Translate
1

farisha izzaty

Shared publicly  - 
 
Getting older .
Hai Assalamualaika aiyuhannabi yuwarahmatullahiwabarakatuh . Dan selamat tahun baru 2014 . well wow dah masuk tahun baru lah hihi . Alhamdulillah . ucapkanlah syukur sebab kalau Yang Maha Indah tu tak cintakan kita, takdenyee dia bagi hidup lagi kan . dan k...
 ·  Translate
Hai Assalamualaika aiyuhannabi yuwarahmatullahiwabarakatuh . Dan selamat tahun baru 2014 . well wow dah masuk tahun baru lah hihi . Alhamdulillah . ucapkanlah syukur sebab kalau Yang Maha Indah tu tak cintakan kita, takdenyee...
1

farisha izzaty

Shared publicly  - 
 
Get back to the blogger world
Hey assalamualaikum (garu-garu kening) bertahun dah rasanya tak aktif mencarut sini, sejak blog bukan lagi trend media sosial kan haha anyway, em.. sejak dua menjak ni aku pun perasan aku makin menyalahgunakan media twitter untuk membebel dan memaki makhluk...
 ·  Translate
Hey assalamualaikum (garu-garu kening) bertahun dah rasanya tak aktif mencarut sini, sejak blog bukan lagi trend media sosial kan haha anyway, em.. sejak dua menjak ni aku pun perasan aku makin menyalahgunakan media twitter u...
1
Story
Tagline
Live Your Love Life
Links
Basic Information
Relationship
In a relationship
farisha izzaty's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Upin Ipin | Season 6
www.youtube.com

For more Upin Ipin videos here the playlist http://www.youtube.com/playlist?list=PLOzDs4ssBbkjdteQt0DBcXFlKZZNTi8id