Profile cover photo
Profile photo
farisha izzaty
Live Your Love Life
Live Your Love Life
About
farisha's posts

Post has attachment
Perempuan ; they are actually aliens
Hai korang. Malam ni aku terasa nak bincang 1 topik ni. pasal mood perempuan, haha taktau lah kan kalau lelaki pun ada yang mengalami masalah sama tapi biasanya kita memang dah tau 'mood berubah' sering dikaitkan dengan perempuan, so aku sebagai perempuan (...

Post has attachment
Get back to the blogger world
Hey assalamualaikum (garu-garu kening) bertahun dah rasanya tak aktif mencarut sini, sejak blog bukan lagi trend media sosial kan haha anyway, em.. sejak dua menjak ni aku pun perasan aku makin menyalahgunakan media twitter untuk membebel dan memaki makhluk...

Post has attachment
Getting older .
Hai Assalamualaika aiyuhannabi yuwarahmatullahiwabarakatuh . Dan selamat tahun baru 2014 . well wow dah masuk tahun baru lah hihi . Alhamdulillah . ucapkanlah syukur sebab kalau Yang Maha Indah tu tak cintakan kita, takdenyee dia bagi hidup lagi kan . dan k...
Wait while more posts are being loaded