Profile cover photo
Profile photo
Marzatul Alia
About
Posts

Post has attachment
Skin Care Routine
Assalamualaikum Hai, Ya Allah lamanya tak update blog, serius rindu tapi masa agak packed sebab dah final year & final sem, jadi masa banyak bahagi kepada final exhibition, class, assigment, fuhhh, mencabar, so this year, muka aku totally quite berubah seba...
Skin Care Routine
Skin Care Routine
marzatulalia.blogspot.com

Post has attachment
New Update (LIFE)
Assalamualaikum. Hai, lamanya tak update kehidupan dekat blog >.< dah masuk final year ni kurang dah bebel dekat blog, yelah semua benda tak sempat sebenarnya ,hahaha, kena bertabah.  Dah lama tak menaip ni rasa akward la jugak, hahaha, sebab dulu waktu lep...

Post has attachment
**
Assalamualaikum    Okay hari ni aku nak sambung cerita pasal mid term break sem lepas, hahaha, padahal lagi seminggu je nak masuk sem baru . Lepas balik kelantan aku demam sebab tak tahan sangat panas, yelah naik kereta air cond keluar je panas terik, aku m...

Post has attachment
MID SEM TRIP 1
Assalamualaikum   Okay, hari ni aku nak sambung cerita family short trip ke kelantan. Trip ke Kelantan , mak aku yang decide nak pergi sebab dia daha lama tak pergi sana, saja la jalan-jalan amik angin kat kelantan sebab dah lama sangat tak pi sana, lagipun...
MID SEM TRIP 1
MID SEM TRIP 1
choiihh.blogspot.com

Post has attachment
Avoid negative vibes
Assalamualaikum   Sekarang banyak sangat benda negative dalam pemikiran kita, no wonders la banyak sgt haters yg sesuka hati judge kita so why not kita ubah persepsi untuk jadikan benda yg buruk ke baik sebab benda yg buruk ni syaitan suka sgt, so kita ubah...

Post has attachment

Post has attachment
Short trip Pulau Ketam
Assalamualaikum   Okay seperti yang dijanjikan aku akan update setiap trip yang aku pergi, ada lagi dua trip yang lain aku akan share apa yang best tentang kelas teater aku, HAHAHA, sebernanya suka ja kelas teater tu tapi malas dan setiap kali habis  tu aku...
Short trip Pulau Ketam
Short trip Pulau Ketam
choiihh.blogspot.com

Post has attachment
Bebel bye semester 3
Assalamualaikum   Semester 3 dah habis, hip hip horeyyyyy, Alhamdulilah, lega dah jawab 5 paper, campur dgn assigment , project boleh jugak pecah otak tapi masih stabil , tak depression , hahaha, sabor jelahhh, awal sem rasa lambat ja nak habis sem , bila d...

Post has attachment
Sembang sembang
Assalamualaikum Last blog sebelum habis paper,sekaranf lagi berapa hari je lagi dah nak habis cuti sem , masuk sem baru, too fast , cuti 7 minggu pun tak terasa, kejap je -.- ,tapi bersyukur la ada cuti ,dapat rehatkan minda, ihiksss, so apa ja yg aku buat ...

Post has attachment
Jgn GIVE UP !
Assalamualaikum Alhamdulilah, dah masuk 2017,lama jugak tak update ,kalau dulu balik sekolah terus nak ngadap lettop buka blog ,baca blog orang, haha, sekarang bagun pagi je buka whatsapp,twitter & ig , hehehe nak tahu pasal isu semasa tapi yang viral kisah...
Wait while more posts are being loaded