Profile cover photo
Profile photo
Marzatul Alia
About
Marzatul's posts

Post has attachment
Sembang sembang
Assalamualaikum Last blog sebelum habis paper,sekaranf lagi berapa hari je lagi dah nak habis cuti sem , masuk sem baru, too fast , cuti 7 minggu pun tak terasa, kejap je -.- ,tapi bersyukur la ada cuti ,dapat rehatkan minda, ihiksss, so apa ja yg aku buat ...

Post has attachment
Jgn GIVE UP !
Assalamualaikum Alhamdulilah, dah masuk 2017,lama jugak tak update ,kalau dulu balik sekolah terus nak ngadap lettop buka blog ,baca blog orang, haha, sekarang bagun pagi je buka whatsapp,twitter & ig , hehehe nak tahu pasal isu semasa tapi yang viral kisah...

Post has attachment
Story of Life
Assalamualaikum    Hai,lamanyaaa tak buka blog almost 3 month >.< start je part 2 terus busy dgn project ,seriusly 3 project ,dh lemauu jugak laa sebab penat sgt, sampaikan 2 minggu demam tak baik, hahaha, badan sentiasa panas je, tidur tu jangan berangan l...

Post has attachment
Programme Visual Culture Studies Uitm
Assalamualaikum,    So, topic untuk this entry is i would like to share about my
course for my degree life is Visual Culture Studies, sound like ‘apa ke benda
course ni, macam pelik je?, course ni bawah Fac apa ya? ,and blab la bla, so i
will make you clear...

Post has attachment
Sambut Ramadhan
Assalamualaikum         Alhamdulilah,Esk kita semua umat Islam sambut 1 Ramadhan, bulan yang kita tunggu-tunggu setiap tahun.This year kena sambut ramadhan dekat kolej ,omg ,hari first dh dekat kolej, mmg sedih la, adik beradik yg lain semua sambut permulaa...

Post has attachment
**
Really busy right now, so near to final exam,pray for me .

Post has attachment
student life
Assalamualaikum Nowadays i very busy and so many project and assigment must be submit on time so my schedule really pack and within 1 month final ,ahahahaha, i feel like baru melangkah masuk uitm then mnggu mds ,masuk kelas for the first time , ahakss, dgn ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum :) Lamanyaa tk update blog,seriusly rindu sgt sgt sgt 😊,alhamdulilah dh 2016,first entry for 2016 ,yeyeye,actually dh lama nk update blog ,byk entry yg tk update ,kahkahkah,dibiar sahaja di situ ,hehew,alhamdulilah Allah beri rezeki and now...

Post has attachment
Manusia Biasa .
Bila kau nampak seseorg tu dri segi pemakaian ,kau dh boleh agak karakter seseorg tu, mungkin tekaan kau betul, dan kadang-kadang tekaan kau boleh jauh meleset. Dengan adanya 'TITLE'seseorg tu boleh jadi angkuh ,tamak, nak dia je betul, org yg bawahan dan t...

Post has attachment
-
Assalamualaikum   Ehem-ehem , lamanya tak update blog, HAHAHAHAHA   Alhamdulilah hari ni dh 3 syawal , waktu bulan puasa pun ,alhamdulilah semua sihat ,tp sebelum nk sambut Ramadhan tu, pak sedara aku masuk icu, mmg selalu ulang alik ke hospital , alhamduli...
Wait while more posts are being loaded