Profile cover photo
Profile photo
Oldtimer Restauratiecentrum Stolk
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Op 25 maart 2018 bezoekt het Nederlands Heckflosse Register Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug.

Het zal niet iedereen meteen duidelijk zijn wat het Nederlands Heckflosse Register is, vandaar wat extra uitleg. Het Nederlands Heckflosse Register is een club van Mercedes-Benz oldtimer liefhebbers. Een Heckflosse is namelijk een Mercedes-Benz oldtimer uit de zestiger jaren van de vorige eeuw.

Verder lezen over de Heckflosse of het bezoek aan Stok in Balkbrug? Bezoek ons NIEUWS BLOG
Add a comment...

Post has attachment
Techno Classica Essen 2018

Voor de meeste Nederlanders ligt deze top oldtimer beurs op een bereik van maximaal drie en een half uur met de auto vanaf het huis adres. Al met al dus goed bereikbaar voor Nederlandse oldtimer en klassieker liefhebbers. En die Nederlandse liefhebber vindt je er dan ook in overvloed. Likkebaardend bij de pronkstukken die staan opgesteld. Al dat mooi wat daar te zien is, doet menig oldtimer hart sneller kloppen
Add a comment...

Post has attachment
De MB R/C 107 Club Nederland heeft op zaterdag 24 maart een technische dag gepland bij Mercedes klassieker Specialist Stolk in Balkbrug.

Deze dag krijgen de leden van de MB 107 Club een rondleiding door het bedrijf en opslag van 1.300m2 met uitleg over diverse technische zaken. Er kunnen vragen gesteld worden over periodiek onderhoud, antiroestbehandelingen, cabriodaken, type oliën , voordelen Evans waterloze koelvloeistof, lederrestauratie, plaatwerk of restauratie van houten interieurs et cetera .

Lees verder op ons NIEUWS BLOG
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded