Profile cover photo
Profile photo
farah Hanum
About
Posts

Post has attachment
ADOB
haihai...haha hari ni aku nak cerita pasal bestfriend aku taraaa ADIB ZIKRY BIN HANIZAM mamat ni sejujurnya sgt annoying tapi baiklah sbb dia sgt lah caringgggg...lebih caring dia nie...rasa nak tampo je kadang2 ahaha...tapi aku syg ah dia ni sbb aku syg la...

Post has attachment
HomeRoom terCinta.muah
Hi. hari ni aku nak bercerita pasal HOMEROOM yang paling awesome pada dekat ini.ahaha...taraaaaa nilah homeroom aku.homeroom yang sgtlah best!sebabbbb cikgu kami sumpah awesome. ''HR.KHAIRUL AZHAR'12''.Aku sayang semua ahli homeroom..sebab diorang semua awe...

Post has attachment
KesEdihAn
''Kesedihan?heiii semua org pernah alami kesedihan kan???semua orang pernah alaminya... kesedihan ni kadang2 buat kita rasa nak gila,rasa macam dunia ni dah tak ada ertinya,rasa macam tak de siapa dah yang sayang kat kita...rasa macam apa yang kita buat sem...

Post has attachment
**
hai

Post has attachment
Reality
Kalau kita buat sesuatu keputusan ada ketikanya kita rasa keputusan kita tu antara betul atau tidak?kan? hurm...tambah tambah kalau kita nak buat keputusan utk orang yang penting dalam hidup kita.aku tak bawa maksud 'boyfriend' dalam hal ni..ahaha..Bila kit...

Post has attachment
Kim Tan
THE INHERITORS Hoiii.. ahaha,hari ni nak cerita pasal cerita korea.Dulu sumpah,aku tak berapa minat ber''korea'' sgt.Sebab  aku rasa korea ni sweet sgt.dan cerita dia mesti susah nak paham.kan kan?tapi anggapan aku salah.totally wrong der!sbb bila aku layan...

Post has attachment
My First..
Hye! ahaha..hari ni hari first aku tulis blog ni.dulu aku dah pernah ada blog dah,tapi disebabkan aku ni seorang yang sangat pemalas dalam bidang menulis ni jadi,lama dah aku tak on dan sampai terlupa password bagai...sebab tuh laa aku buat balik ni...tapi ...

Post has attachment
hari ini
hai,i m a new blogger

Post has attachment
Permulaan...
Assalammualaikum, hari ni hari first aku tulis blog
Wait while more posts are being loaded