Profile cover photo
Profile photo
Nalin Puteri
66 followers -
DROPSHIP WANTED
DROPSHIP WANTED

66 followers
About
Posts

Post has attachment
LOTUS MOLE CREAM
LOTUS MOLE CREAM
krimbuangkutildanketuat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SALAM JUMAAT
SALAM JUMAAT
SALAM JUMAAT
nalinonlineshop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TOTE BAG PERCUMA!!
Waaauu 😱😱 NEW YEAR PROMOTION LA. Kali ni kami bagi TOTE BAG yang hensem bergaya ni. Tapi dianz tote bag kita buat tak byk ye awok  ada 40k sahajo  Kalau diikut pengalaman kempen dianz pouch bag lepas 2minggu dah sold out pakat2 meraung tak dapat habis is ...
TOTE BAG PERCUMA!!
TOTE BAG PERCUMA!!
nalinonlineshop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
LIRIK AKU BUKAN MALAIKAT - DATUK SITI NURHALIZA
Aku bukan malaikat  Yang tak pernah berbuat salah Aku bukan bidadari  Yang selalu menyenangkan mu Aku adalah.. Separuh sayap mu Bawalah aku slalu bersamamu Menuju keabadian Yang bahagia selamanya Kau bisa syurga bisa neraka Kau biasa malam bisa siang ku Kau...
Add a comment...

Post has attachment
DIAN VITAMILK
SUSU BADAN TIADA?? STRESS SEBAB SUSU KURANG?? SUSU TAK PEKAT??  JANGAN RISAU. JOM CUBA DIAN'Z VITAMILK BOOSTER!! Pastinya selepas mencuba anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara   Rm72 siap pos ada free gift menarik juga menanti anda   🎁 🎁 WHATSA...
DIAN VITAMILK
DIAN VITAMILK
nilamalap.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MENGENAL TARIKH LUPUT PRODUK KOSMETIK DAN MAKEUP
Hai... Hai.. Hai...  Salam Clever Girl 😜 Nalin nak share sikit mengenai tarikh luput produk kosmetik yang kita selalu gunapakai.  .  Tak kira la original ke, gred atau inspired. Ok First, cuba tengok kotak atau tube kosmetik uolls.. Klu da tau xpe, yg xtau...
Add a comment...

Post has attachment
PERFUME PARADISE BELLAZ
PERFUME PARADISE BELLAZ ========================= Whatsapp : 0163066085 FB :  NALIN PUTERI ========================= PERFUME PARADISE BELLAZ PAKAI SIKIT DAH WANGI!!! Perfume paradise ni,walau pun harganya murah,tapi berkualiti tau!!♥ SEDIKIT INFO PERFUME PA...
PERFUME PARADISE BELLAZ
PERFUME PARADISE BELLAZ
nalinonlineshop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PIPI PINK BLUSHER
🌸  PIPI PINK BLUSHER  ========================= Whatsapp : 0163066085 FB :  NALIN PUTERI ========================= 🌸 Pipi Pink Doll Stick Blusher nih memang sangat BEST tau... Korang pasti akan Jatuh Cinta.... Blusher nih sangat malah Tersangat Mudah untu...
PIPI PINK BLUSHER
PIPI PINK BLUSHER
nalinonlineshop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DIAN'Z PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME : WANGIAN BERBAU APPLE
DIAN'Z PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME ========================= Whatsapp : 0163066085 FB :  NALIN PUTERI ========================= Wahhhh.. nama pun dah kerlas ko jah. Nampak sangat dia punya exclusive tu kan. memang sangat exclusive. sebab apa? sebab perfu...
Add a comment...

Post has attachment
HATI2 DENGAN NANO TIRUAN
NEW ! NANO LIGHTENER CREAM new packaging  dengan tambahan extract MINT dan extra aloe vera botol dan penutup purple dengan berat 15gm packaging lama masih ada ? HQ 100% dah tak keluarkan kami henti kan serta merta sebab nano dah ada tiruan untuk stok origin...
HATI2 DENGAN NANO TIRUAN
HATI2 DENGAN NANO TIRUAN
nalinonlineshop.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded