Profile cover photo
Profile photo
Nemetschek Bulgaria
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
До всички присъстващи на +QA: Challenge Accepted 3.0:
тествайте вашата наблюдателност като се включите в играта на Немечек България и стискайте палци да сте късметлията, който ще спечели екстремен приключенски ден!
Add a comment...

Post has attachment
Много емоции, широки усмивки и прекрасно време за спускане! Белите писти на Пампорово и тази година бяха домакин на AmCham Ski Tournament 2017. А Немечек отнесе у дома 4 купи! Нашите колеги отново доказаха, че заедно можем повече като спечелиха отборната купа за 3-то място в турнира. Браво, колеги!
По пътя към София със сигурност багажът е тежал повече защото си донесохме още 3 купи: 1-во и 3-то място в категорията "Деца" съответно за Явор Минковски и Йоанна Стоянова. А в категорията "Юноши" - Ема Стоянова ни донесе 2-рото място! Честито, гордеем се с вас!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
3/15/17
23 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
„Не се отказвайте и продължавайте да работите много здраво, защото усилията в крайна сметка се възнаграждават.“ Това е съветът на нашия колега Георги Манов към всеки, който е решил да направи важна крачка или пък рязък завой в професионалното си развитие.
Add a comment...

Post has attachment
Над 35 JavaScript ентусиаста се събраха за първото от серията ежемесечни събития, които стартирахме заедно с DEV.BG. Темата " Как MEAN стек може да е предимство при стартиране на нов продукт?" предизвика пълноценна дискусия сред присъстващите и даде старт на следващите сбирки на JavaScript обществото в България. А вие разшифровахте ли кода, с който ви предизвикахме? ;)
PhotoPhotoPhotoPhoto
2/24/17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
От този месец Немечек България стартира партньорството си с най-голямата ИТ общност в България DEV.BG. Заедно ще реализираме ежемесечни събития за потребителска група JavaScript. За да станете част от първото събитие, регистрирайте се на:
Add a comment...

Post has attachment
През изминалия уикенд над 1500 IT специалисти и ентусиасти присъстваха на #HackConf2016. Мотивиращи и надъхващи лекции, зареждаща атмосфера и... терористи отвлекли самолет, пълен със заложници. Участниците в събитието станаха свидетели на терористичен акт... в играта-предизвикателство на Немечек. ;) С нелеката задача да освободят заложниците се справиха 47 души. Те споделиха правилна стратегия и имаха шанса да грабнат една от трите Немечешки награди.
Честито на победителите! :)
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10/18/16
15 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Утре отново сме на линия за втория ден на #HackConf2016! Ако все още не сте успели да „ освободите заложниците“ , имате време до 12:00ч. в неделя. Как? Oглеждайте се за оранжевия щанд на Немечек ;-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Този уикенд отправяме нашето предизвикателство към всички участници на #HackConf2016! Търсете оранжевия щанд на Немечек и се включете в играта „Освободи заложниците“ !
За трима късметлии сме приготвили страхотни награди :)
Очакваме ви!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Днес може да ни откриете на форума Дни на кариерата в секторите IT, BPO и Телекомуникации в Интерпред. Заповядайте на нашия щанд, за да се запознаем и да ви разкажем какви възможности за реализация предлагаме. Търсим си както стажанти, така и опитни специалисти.
А ако сега правите първи стъпки в сферата на IT професията, ще ви чакаме в зала Варна в 13:15ч., за да си поговорим дали парите са основният мотив да станеш програмист?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ако финансовата документация е част от ежедневната ви работа, уебинарът „Proven Strategies for Automating Workflows“ е за вас! Как да управлявате финансовите документи с максимална бързина? Как да избегнете стреса в работата чрез сигурно и ефективно решение? Това са въпроси, чиито отговори ще разберете на 19.09 от 11:30ч. Вашата регистрация ви очаква на: http://goo.gl/pbyxTW
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded