Profile cover photo
Profile photo
Nur Khairunnisaa
25 followers
25 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
Kurus Selepas Bersalin
Alhamdulillah....harini genap 2 bulan aku habis berpantang selepas melahirkan cahaya mata pertamaku... DURRATHUL DINIE =) biasanya perempuan selepas bersalin berharap sangat untuk menurunkan berat badan selepas bersalin, kulit yang cantik dan tentunya sihat...

Post has attachment
SAYA NAK PINDAH...T_T
lamenye aku xupdate blog ni...dari tahun 2014 sampailah tahun 2015 barulah ak nak tulis balik...pnyelah pemalas tahap dewa...hahahaha fyi, since ak pregnant ni, pemalas tu menjadi2..balik je dari sekolah keje ak ialah TIDUR!! wa....betapa nikmatnya dapat ti...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Faktor Murid Dapat Markah Rendah Dalam Exam
Alhamdulillah....arini selesai tok exam akhir tahun kelas Pendidikan Khas Masalah Pembelajaran...tinggal kelas Pendidikan Khas Masalah Pendengaran je...ari rabu nnt.... Rasenye soalan y dibuat xla susa mane..tp pelik budak still xleh dapat A...pening2....na...

Post has attachment
MENGARUT!! GANTUNG LEMBU UNTUK KAYA
Perkara y agak kejam ini berlaku di China yang dilakukan semasa Festival Naoyu oleh etnik minoriti Miao, Yao dan Dong. Etnik ini kebanyakkannya menetap di daerah Rongshui dalam Wilayah Autonomi Guangxi Zhuang, selatan China. Pada setiap bulan keenam menurut...

Post has attachment
Pertukaran ke SKTE
Pintu hadapan my school.... Di SK Tmn Ehsan nila sy ditukarkan Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas dan hidup di dunia y indah ini....terima kasih Ya Allah..... entahlah xtau cmn leh terpk nak tulis balik kat blog ni...rindu gak sebenarnye.....

Post has attachment
nogori 9 oh nogori 9......

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded