Profile cover photo
Profile photo
Ayniey Dwen
About
Posts

Post has attachment
perubahan Felexia yeap :')
Perubahan Felixia yeap yg merupakan seorang model yg sentiasa berpakaian seksi untuk majalah playboy dulu sekarang ni dah menutup aurat. Allahu, tersentuh rasa hati bila dia cakap dengan menutup aurat dia lebih selesa rasa terlindung dan dihormati. Malunya ...
perubahan Felexia yeap :')
perubahan Felexia yeap :')
sitinoorainiesigadisviolet.blogspot.com

Post has attachment
perubahan Felexia yeap :')
Perubahan Felixia yeap yg merupakan seorang model yg sentiasa berpakaian seksi unuk majalah playboy dulu sekarang ni dah menutup aurat. Allahu, tersentuh rasa hati bila dia cakap dengan menutup aurat dia lebih selesa rasa terlindung dan dihormati. Malunya a...
perubahan Felexia yeap :')
perubahan Felexia yeap :')
sitinoorainiesigadisviolet.blogspot.com

Post has attachment
HATI INI .............
Hai korang. Apa cito? Heee^^, hmm entri aku hari ni pasal hati ini. Hati siapa? Hati aku lah hihi hmm terus terang tak tau mana nak mula. Jujur hati ini menyimpan seribu satu perasaan. Perasaan yg tak mampu aku nyatakan pada semua. Perasaan yg tiada satu or...
HATI INI .............
HATI INI .............
sitinoorainiesigadisviolet.blogspot.com

Post has attachment
tomorrow our yearmonthsarry♥
Hai there:) baru dapat nak update entry hoho my mom keep using my tab every night untuk dia main game haha so no time pulak nak update. Hey macam mana cuaca kat tempat korang? Fine? Hujan? Ribut? Mendung? Cuaca kat Miri Sarawak ni tak menentu. hari ni cuaca...
tomorrow our yearmonthsarry♥
tomorrow our yearmonthsarry♥
sitinoorainiesigadisviolet.blogspot.com

Post has attachment
bersabarlah wahai hati:')
Selamatmalam wahai sahabat sekalian. Malam ni aku nak kongsikan sedikit apa yg aku lalui hari ini. Sekali lagi Allah menguji aku. Aku memberanikan diri meminta maaf kepada seseorang yg sangat membenci ku walau cacian yg aku dapat namun aku kuatkan hati ini ...
bersabarlah wahai hati:')
bersabarlah wahai hati:')
sitinoorainiesigadisviolet.blogspot.com

Post has attachment
why dia tak faham aku?:(
Hai you oll's ~ hmm hati ni tertanya tanya, why dia tak faham aku ek? Dah bertahun kami bersama takkan masih tak faham. Dia sengaja tak faham or buat2 tak faham. Dia tahu aku merajuk kat dia tapi dia boleh pulak enjoy! Aku bencilah kat dia! Why dia macam ni...
why dia tak faham aku?:(
why dia tak faham aku?:(
sitinoorainiesigadisviolet.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded