Profile cover photo
Profile photo
Hafezah Yusof
163 followers -
Awal tak kalut, lambat kelam kabut.
Awal tak kalut, lambat kelam kabut.

163 followers
About
Hafezah Yusof's posts

Post has attachment
Ipoh A Day Keep My Stress Away
Saya berkesempatan pada hujung mingu lalu ke Bandaraya Ipoh yang terkenal dengan tempat-tempat menariknya. Siapa yang berada di Perak rugi rasanya jika tak singgah ke Ipoh. Saya bersama sahabat saya memang plan dah lama nak ke Concubine Lane, Ipoh. Tujuan u...

Post has attachment
My New Life : First Time Bergelar Siswi
Sudah lama tak update blog dan entry lama pun banyak dalam draft memang tak sempat nak publish. Ya Allah berikanlah aku kekuatan untuk terus berblogging sesungguhnya aku lemah dengan masa. Kelemahanku adalah masa! Okay lah malas nak bebel panjang sebenarnya...

Post has attachment
Sedang Mencari Bloglist 2016 & no limits ok :D

Post has attachment
Terukir Di Bintang : Mencari Bloglist 2016
Selamat petang, panas betul cuaca kt Kedah nie berpeluhnye kalah korang yang dok bersukan tu kipas angin pun tak rasa dah. Huhuhuhu. Tanpa membuang masa disini saya ingin memaklumkan bahawa saya sedang mencari bloglist baharu untuk tahun 2016. Setelah lama ...

Post has attachment
Simply Segmen By Shawal & Sofie
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (klik banner kalau nak join) Segmen daripada  Shawal  & Sofie ... Tamat :  27 April 2016 Senarai Hadiah: 1) Topup RM5 x4 2) Review Blog di ...

Post has attachment

Post has attachment
Cara Setting Ringtone Untuk iPhone 6
Beberapa hari yang lalu ada rakan-rakan yang bertanya kepada saya macam mana nak tukar iPhone 6 punya ringtone kepada lagu-lagi yang disukai. Sebenarnya pengguna-pengguna iPhone misalnya ada yang masih tidak tahu cara untuk menukar ringtone di iPhone masing...

Post has attachment
Prom Night Pra U SMK Ibrahim 2015
Sekadar hendak throwback je sebab entry nie dah lama ditulis tetapi belum sempat publish jadi saya nak berkongsi tentang majlis makan malam Tingkatan 6 SMK Ibrahim iaitu majlis prom night yang diadakan di Sungai Petani Inn Hotel. Majlis ini diadakan sebelum...

Post has attachment
Selamat Datang 2016.
Selamat datang 2016 maka dengan ini habis la zaman teenager saya. Dah masuk 20 dah rasa cepat sangat masa berlalu dan dengan sukacitanya saya ingin memaklumkan bahawa saya sudah tamat sesi persekolahan STPM 2015. Senang hati sebab tak perlu pergi sekolah ti...

Post has attachment
CPUV Perfecto Popcorn, Tesco & uMobile
Thank you Nuffnang sebab bagi CPUV Ramadhan ni hahaahaha Nuffnang sedekah je nie. Semua iklan masih on going. Saya je yang sekarang malas update blog. Semester 3 nie memang sibuk sangat walaupun selalu online tak sempat pun nak jenguk blog busy dengan assig...
Wait while more posts are being loaded