Profile cover photo
Profile photo
Sarah Harun
36 followers
36 followers
About
Sarah's posts

Post has attachment
Cara tunaikan wang google adsense melalui western union
Assalamualaikum n hi readers! Hari ini sarah nak ajar macam mana cara untuk tunaikan wang google adsense melalui western union. Seumur hidup sarah memang tak pernah menggunakan perkhidmatan western union. Tak tahu pun western union tu apa. Jadi, bila nak ke...

Post has attachment
Super Heroes DC Comics T-Shirt
Assalamualaikum n hi readers! Super heroes DC Comics ni mungkin ada yang pernah dengar ada yang tidak. Super heroes DC Comics ni adalah sebuah butik yang menjual t-shirt, merchandise, bag, topi, macam-macam la. Dekat dalam butik super heroes ni ada cafe jug...

Post has attachment
Sarah In Da Housez kembali (I'm back!!!)
Assalamualaikum n halluuuuu readers! Rindunya nak berbloggg. Sarah tak tahu la ada lagi ke tidak pembaca blog sarah ni setelah 11 bulan menyepi tanpa berita. hehehe. Maaf sangat-sangat, blog je menyepi ok..orangnya wujud lagi. Blog ni pun bukan bersawang da...

Post has attachment
78 color make up palette (Coastal Scents)
Assalamualaikum n hi readers! Sarah nak kongsi satu makeup palette yang lengkap dari eyeshadow, lipstick hingga ke blusher. Make up palette ni namanya 78 color make up palette. Jom tengok macam mana make up palette ni... Packaging. Jangan risau kalau takut ...

Post has attachment
Fullips Lip Enhancers
Assalamualaikum n hi readers! Korang teringin nak mempunyai bibir yang mungil tanpa perlu suntikan. Sekarang tak payah risau sebab dah ada fullips lip enhancers. Apa benda fullips lip enhancers tu..mari baca selanjutnya.... Tadaaa!!! Ini la Fullips Lip Enha...

Post has attachment
Maybelline Baby Lips Candy Wow
Assalamualaikum n hi readers! Lama tak update blog, dah nak tumbuh lumut blog ni. ;p. Ok berbalik pada tajuk post hari ini, sarah tau dah ketinggalan zaman tapi tak kisah nak update juga. Pada hujung bulan september lalu tak silap sarah, Maybelline keluarka...

Post has attachment
Favorite youtubers
Assalamualaikum n hi readers! Sarah nak share favorite youtuber sarah. Jom tengok channel apa sarah kerap layan. Check it out!!! Sarah start dengan... Local youtubers (makeup/fashion/vlogger) https://www.youtube.com/user/wiidaribbon https://www.youtube.com/...

Post has attachment
Game android kegemaran sarah
Assalamualaikum n hi readers! Kali ni sarah saja nak berkongsi game apa yang sarah suka main kat android. Asyik story pasal makeup je.hehehe. Handphone sarah ni bukan la boleh download sampai 2 game. Terpaksa satu-satu main. Pelikkan macam mana sarah boleh ...

Post has attachment
Sephora Queensbay Mall
Assalamualaikum n hi readers! Selepas pergi muzium 3D Penang, singgah Queensbay Mall pula. Ingatkan ada BBW rupanya tak ada. Last tuju Sephora juga la. Sephora pun sephora la. Tak shopping sakan pun. Apa yang sarah beli.... 3 benda je beli. Masker Pomegrana...

Post has attachment
Penang 3D Trick Art Museum
Assalamualaikum n hi readers! Jumaat lalu sarah jalan-jalan kat Penang. Tujuan utama nak pergi muzium 3D kat sana. Ingatkan cuma kat penang je, berlambak rupanya kat tempat lain. muahahaha. Ini bukan tertingal keretapi, tapi kapal terbang dah. :p. Sarah seb...
Wait while more posts are being loaded