Profile cover photo
Profile photo
Christofer Brugge
256 followers
256 followers
About
Posts

Efter fyra fantastiska år som VD på Search Integration har jag nu lämnat företaget. Det har varit en helt sjukt kul tid när vi har utvecklat bolaget under dessa år och vuxit såväl fysiskt som ekonomiskt med över 500%. Vi blev DI gaseller 2013 och kommer även bli det 2014. Jag har haft fantastiskt kul under dessa år och jag vill tacka alla er som jag på något sätt varit i kontakt med under den här tiden, ni har alla på olika sätt bidragit. Framförallt vill jag tacka mina kollegor, flera av er har jag själv rekryterat och ni är ett fantastiskt gäng: Keep on doing what you are doing, it´s great!

Men allt har ett slut och nu är det dags för mig att gå vidare. Jag har länge haft en dröm om att kunna jobba som fristående ensam konsult där jag själv helt kan påverka hur work/life-balance skall se ut. Nu är det dags att ta det steget, vi får se vart det leder :)

Om någon vill så träffas jag mer än gärna över en kopp kaffe så kan vi prata lite om livet, jobbet och andra galna idéer. Men först ett långt sommarlov  På söndag försvinner jag och familjen in i mobillöst land i norra Lappland och Lofoten.
Add a comment...

Post has attachment
Jag är ute och rekryterar igen. Uppskattar all hjälp med spridning jag kan få och tips på intressanta kandidater = Name your price :)
Add a comment...

Post has shared content
Gott Nytt År! Vi avslutar 2013 med att sammanfatta vårt år med några av våra bloggposter.

Januari 2013 så firade vi 5 år som bolag: http://www.search-integration.se/happy-5th-birthday 

I mars var +Gisela Bernhoft och +Chris Mortimer på #RIMC  i Reykjavik: http://www.search-integration.se/sammanfattning-och-insikter-fran-rimc-2013 

I april så arrangerade vi Digital Knowledge Day och det här är vad folk tyckte om dagen: http://www.search-integration.se/roster-om-digital-knowledge-day-2013 som vi hade på Rival i Stockholm.

I september blev vi nominerade till en Gasell av Dagens Industri: http://www.search-integration.se/di-gasell-2013 och +Per Pettersson var på +Conversionista! Conversion Jam: http://www.search-integration.se/sluta-aldrig-att-testa

Och i oktober var +Johnny Toldnes och +Margareta Tello Mateo på Festival of Marketing i London: http://www.search-integration.se/festival-of-marketing 

Vi ser fram emot 2014 och nya äventyr. Gott Nytt år!
PhotoPhotoPhoto
2013-12-31
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mitt företag (+Search Integration) är ett av Sveriges snabbast växande bolag! Vi har precis blivit utsedda av Dagens industri till ett av 2013 års Gaseller. Kul som faan! Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.
Add a comment...

Post has attachment
Lego
PhotoPhotoPhoto
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
99U Conference New York dag 2
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
99U Conference i NYC
PhotoPhotoPhotoPhoto
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nu börjar 99U Conference. Spännande!
Photo
Add a comment...

Vem känner ngn som känner ngn som vet vilken bar svenskar hänger på i New York på Valborg?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded