Profile cover photo
Profile photo
yustiani yunus
2 followers -
~Hidup ini untuk memberi~
~Hidup ini untuk memberi~

2 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum dan salam sejahtera to all dear readers... walaupun badan x berapa nak sihat hari ni..rasa mual2 jerk..pregnant ker?? hihi..x taw la..tunggu beberapa hari lg baru nak check..mudah-mudahan ada rezki..amin... so..hari ni nak share resepi Ikan ...
naniarshad
naniarshad
naniarshad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Puding roti karamel
Assalamualaikum n salam sejahtera readers yg disayangi.. Alhamdulillah..semalam diberi peluang lagi utk melunaskan saki baki puasa ganti yg belum tertunai..niat memang nak habiskan bulan 12 ni..sebab bulan 12 ni aktiviti n program di pejabat dah kurang...ja...
Puding roti karamel
Puding roti karamel
naniarshad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MANFAAT UTAMA VITAMIN C SHAKLEE
Assalamualaikum readers!!! Excited betul hari ni..sbb tu awal2 pagi lagi dah bukak blog..x sabar nak berkongsi bnda2 yg best n bermanfaat dengan anda semua.. Dua sebab sy sngt excited hari ini dan bulan ini kerana... 1. PROMOSI GILA2 DARI SHAKLEE!! (hihi..s...
MANFAAT UTAMA VITAMIN C SHAKLEE
MANFAAT UTAMA VITAMIN C SHAKLEE
naniarshad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PERBEZAAN OMEGA GUARD SHAKLEE
Assalamualaikum
dan salam sejahtera to all readers yg disayangi!! Hari nak
bercerita tentang O.M.E.G.A.. sebut je
omega..semua dah tahu...owh...minyak ikan... Tapi
ramai tak tahu..bahawa omega yg dikeluarkan oleh syarikat berlainan.. kandungan
omega 3 nya a...
PERBEZAAN OMEGA GUARD SHAKLEE
PERBEZAAN OMEGA GUARD SHAKLEE
naniarshad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK SIAPA??
Assalamualaikum
dan salam sejahtera readers!! Saya doakan
semoga hari-hari anda penuh dengan kegembiraan dan kebahagiaan.. Sempena bulan
November ni..ramai yg grab promosi Omega Guard Shaklee!! Mana tidaknya..beli 2 botol..dapat
5% off!!! Dan beli 6 Percuma...
OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK SIAPA??
OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK SIAPA??
naniarshad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE
Assalamualaikum dan salam sejahtera readers!!.. Dalam pasaran supplemen..sngt bnyak omega dijual tetapi daripada pengeluar yg berlainan..Jadi hari ni saya nak berkongsi sikit tentang kebaikan omega guard shaklee...kenapa ramai sangat yg pilih omega guard sh...
KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE
KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE
naniarshad.blogspot.com
Add a comment...

Yustiani Yunus
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee - 1121262
Contact No: sms/whatsapp 0167111137
email : naniarshad@gmail.com
FB page : Yustiani Yunus
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded