Profile cover photo
Profile photo
Îngrijire Bolnavi
363 followers -
Produse și Sfaturi Utile pentru Îngrijire Bolnavi la domiciliu
Produse și Sfaturi Utile pentru Îngrijire Bolnavi la domiciliu

363 followers
About
Îngrijire Bolnavi's posts

Post has attachment
Scaunul de toaletaă ajută persoanele cu dizabilități motrice să folosească toaleta, fără a mai fi nevoie ca acestea să utilizeze o baie aflată la distanță. Spatarul și șezutul sunt căptușite cu spumă moale, acoperite cu vinil și sudate. Astfel, pătrunderea umezelii este imposibilă. Se poate utiliza și pentru duș.

Post has attachment
Scaunul este făcut dintr-un plastic rezistent la dezinfectante. Model ergonomic și versatil, scaunul este adaptabil la orice fel de toaletă standard și prezintă sistem de fixare, dar și cotiere.

Post has attachment
Duș mobil Kid-Man – destinat pentru pacienții imobilizați la pat, atunci când acesta nu poate fi spălat pe cap în alte moduri. Lungimea furtunului de vinil este de 200 cm, capacitatea sacului pentru apă este de 9 litri. Potrivit atât pentru uz casnic cât și pentru uzul în spitale și cămine de bătrâni.

Post has attachment
Bazin pentru șamponare este destinat pentru a menține igiena capului pentru pacienții imobilizați la pat.

Post has attachment
Cadrul principal al scaunului de duș cu cotiere Kid-Man este făcut din aluminiu și este reglabil pe înălțime. Scaunul, ce prezintă găuri pentru drenarea apei, precum și spătarul sunt făcute din plastic.

Post has attachment
Pernă atiescara Multi Camerală pentru scaun – este o pernă cu multi camere de aer care optimizează poziția de stat pe scaun, prevenind apariția escarelor.

Post has attachment
Husă impermeabilă – Protecție pentru pat, indicată a fi folosită în cazul pacienților cu incontinență urinară și a celor imobilizați la pat.

Post has attachment
Cadrul de susținere spate poate fi utilizat în pat, ca soluție economică pentru a putea ridica un bolnav imobilizat. Spătarul este din metal si este puternic, rigid, și stabil.

Post has attachment
Bazin pentru șamponare este destinat pentru a menține igiena capului pentru pacienții imobilizați la pat. ‪#‎ingrijirebolnavi‬ ‪#‎bazinsamponare‬

Post has attachment
Husă impermeabilă – Protecție pentru pat, indicată a fi folosită în cazul pacienților cu incontinență urinară și a celor imobilizați la pat. ‪#‎husaimpermeabila‬ ‪#‎incontinenta‬ ‪#‎ingrijirebolnavi‬
http://www.ingrijirebolnavi.ro/produs/husa-impermeabila-protectie-pentru-pat/
Photo
Wait while more posts are being loaded