Profile cover photo
Profile photo
damiya izara
51 followers -
singgah singgah singgah
singgah singgah singgah

51 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pekerja Part Time Di Perlukann !!!
Gaji Rm150-300 Sehari !
Syarat Syarat
Ada Handphone
Ada Modal Rm50 (Seumur Hidup)
Ada 3 Org kawan

Berminat Nak join ?
Whatsapp sy 0124602739g
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Dah Aktif ! lAllAllA ...
Assalamualaikum .. Kawan kawan semua , harini yaya nak ajak korang semua join biz yang yaya sedang join sekarang,memang best dan masyuk lah . Hari hari bonus masyuk .modal Pun cuma RM10 / RM40 je .yaya yakin korang tak akan menyesal ,malah korang akan meras...
Add a comment...

Post has attachment
Kulit Cerah Dalam 4 Hari je !!
Assalamualaikum, harini yaya nak kongsikan pengalaman paling baik dalam hidup yaya . dalam keluarga yaya ,yaya je seorang yang gelap .adik adik selalu permainkan yaya. diorang cakap yaya ni anak india bagai ..1 hari yaya himpun duit nak beli 1 jenis ubat pu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Modal RM10 Je .. Testimoni pun ada .. :)
ToogleAds - Biz tanpa risiko + income lumayan ========================== ===== Join + Duduk Diam Potensi pendapatan RM 10 - RM 1.9k RM 40 - RM 7k =================== RM 10 atau RM 40 Join + Menaja Potensi Pendapatan Tiada had RM $$$$$$$$ daftar ->  http:/...
Add a comment...

Post has attachment
Fujifilm instax mini yang cute miut kembali lagi !!
Hello anda asslamualaikum guys ! Harini yaya dah kembali menjual instax mini yang cute miut .. Sapa berminat boleh order terus pada yaya .. ! Tapi penghantaran yaya jamin dalam masa seminggu , kalau yaya cakap jamin dalam 3 hari ,tiba tiba sampai 4 hari . h...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded