Shared publicly  - 
 
Forbereder seg til mobil-kongress gjennom Google+ og andre sosiale nettverk

+Anne Aaby i +Renommé Communication skal til Mobile World Congress (MWC2012) og har brukt både Google+ og mange andre sosiale nettverk for å forberede seg.

Google+ brukte hun både til søk, til å lagre søket i Sparks, og ikke minst til brukerdialog: "Forskjellene mellom Facebook og G+ ble med ett ganske tydelige. Facebook-siden preges av offisielle oppdateringer fra avsenderen WMC, men ikke veldig mye respons fra mottakere. G+ blinket til med virkelig brukergenerert innhold. Her fant jeg bloggposter og kommentarer fra alle kanter."

I bloggposten finner du også tips om hennes research via Twitter, Linkedin, Quora, Facebook, YouTube, Slideshare, Eventbrite og Pinterest.
7
2
Lars Øystein Iversen's profile photoRenommé Communication's profile photoSteinar Hauge's profile photoAnne Aaby's profile photo
14 comments
 
Ryddig måte å skaffe relevant info på. Manglet bare en +1 på bloggsiden hennes :-)
Translate
 
He he, har lagt merke til det tidligere også. Folk som skriver positivt om G+, men mangler +1 på siden.
Translate
Translate
 
hm... Nå var knappen der. Tidligere kom den ikke frem. Trykket +1 :-) God tur!
Translate
 
Det var rart! Knappen ble implementert samtidig som bloggen! Jeg har det fint her. Første dag er over og det har vært fokus på mobilbransjens utfordringer og den mobile cloudens utfordringer. Det virker som om de opprettholder en høy standard hva gjelder samfunnsbevissthet. Vel, kanskje ikke i produksjonen av duppedittene, men i saker som korrelerer med egne behov: som wifi til alle overalt og bort med upcharge på 30% på duppeditter som er mobilt online og ikke kun belager seg på wifi. Har lært mye og hørt mye som gikk rett over mitt ringe hode :-)
Translate
 
Heisann, der var det knapp. Blir sikkert en super tur og masse spennende å se. +Anne Aaby hils Endre og Jørn fra meg. Jeg har en lang fartstid sammen med iMaker gutta og mange nettsteder liggende hos dere.
Translate
 
Har du +Steinar Hauge ! Så gøy å dumpe borti en "nestenkollega". Jeg skal hilse masse. Det er Jørn som har satt opp bloggen btw :-)
Translate
 
Verden er kanskje ikke så stor, heller ikke på G+ ;) Driver stadig litt support og holder nå og da iMaker kurs for kunder som jeg i sin skaffet dere. :)
Translate
 
Jeg legger deg +Anne Aaby til å "Følger" kretsen min, hadde vært spennende om du skrev noe fra kongressen sett med ditt perspektiv, om du har tid da. Er stort sett teknisk presse som refererer på sidene sine.
Translate
 
Takk +Steinar Hauge Jeg har lagt til deg også. Det går i ett og har akkurat landet på hotellet nå. Og begynner i dette sekund på bloggposter. Det blir flere :-) Er det noe du er spesielt interessert i? Av temaer jeg føler jeg burde skrive om er de mest omtalte nye håndholdte, den mobile clouden, kongressen i sin helhet. Noe av dette du ønsker jeg skal kommentere? Eller noe annet, kanskje? Jeg skal forsøke å innfri!
Translate
Translate
 
Hei +Anne Aaby . Du må selvølgelig få med deg det som er viktig for renomme, men siden du spør vil nok jeg være mest interessert i det en kan "lese mellom linjene" på konferansen. Dvs at dual core/quad core proc. osv får jeg nok info om fra andre kilder. Det som derimot ikke kommenteres i teknisk presse er hvordan denne teknologien vil transformere måten vi jobber på, endringer i kommunikasjonsmønstre og hvordan måten vi driver business på endres. Står vi overfor et paradigmeskifte? Hvilke strategiske vurderinger bør gjøres når vi går fra en "en desktop" sentrert arbeidsform og over på en mobil og skybasert arbeidsform? Hvilke effekter kan vi dra ut av dette og hvilke fallgruber er det? Hvordan kan vi minimalisere risiko hvis vi velger en overgang? Jeg kunne sikkert fortsette med slike spørsmål, men nå vet du omtrent hvor mitt fokus ville vært. Om det er mulig å få noen svar eller lese "mellom linjene" på konferansen vet jeg ikke, så det er ikke gitt at det er mulig å få mer ut av konfransen med dette fokuset. Kanskje noen keynote presentsjoner har substans? Lukke til og ha en god dag :-)
Translate
 
Jeg skal gjøre mitt beste!
Translate
Add a comment...