Profile cover photo
Profile photo
autoDNA.ro
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-18
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Urmareste-ne pe Facebook.
Add a comment...

Verifica vehiculele la mana a doua cu autoDNA, vezi ce stim despre ele. Afla ISTORICUL MASINII care te intereseaza GRATUIT. 

autoDNA este unul dintre cele mai mari site-uri din Europa si din intreaga lume care ofera rapoarte de istoric al vehiculelor si alte verificari online dupa seria de sasiu. 

Rapoartele de istoric auto autoDNA ofera informatii despre masinile la mana a doua si istoricul acestora. autoDNA este unua dintre cele mai mari baze de date cu masini la mana a doua provenite din intreaga lume. Metodele de lucru simple si disponibilitatea constanta pe site acorda utilizatorilor posibilitatea sa foloseasca platforma si sa aiba acces la aplicatii si dispozitive noi. Pentru a folosi aplicatiile noastre, este nevoie doar de seria de sasiu. Dupa introducerea seriei de sasiu, vei primi informatiile disponibile despre istoricul vehicullului sub forma de rapoarte. 

autoDNA este un serviciu unic nu doar in privinta livrarii de informatii despre masinile la mana a doua. Pe site-ul nostru vei gasi informatii valoroase care iti vor permite sa alegi masina potrivita. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded