Profile cover photo
Profile photo
FRACTURE BLOG
1 follower
1 follower
About
FRACTURE's posts

Post has attachment
Extremely nice and Cute baby exploited by Gym Trainer!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Watch the full video up here…

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
PHOTOIDEA


Post has attachment
**
KUPTO DIÇKA Posted by KUPTO DIÇKA  

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Njeriu Përballë Vështirësive
Një ditë, vajza iu ankua të atit lidhur me problemet dhe hallet e shumta. “Nuk di çfarë të bëj për ti përballuar këto probleme. Ndonjëherë më duket sikur po dorëzohem. Ndihem e dërmuar nga lufta me vështirësitë dhe telashet. Pa e mbyllur një problem, shfaqe...

Post has attachment
Filozofia e Gomarit
Stalla ishte plot me gomarë. Njëri prej tyre, një ditë vendosi të hyjë në grevë urie. Trupi iu ligështua, veshët iu varën si fletë aeroplani dhe këmbët mezi e mbanin. Gomari baba e kuptoi gjendjen e të birit dhe iu afrua ta pyesë mbi shkakun. Ai e mënjanoi ...

Post has attachment
E Bija e HOLAKOS | Lideri i Mongoleve
Tregohet se bija e Holakos, liderit të mongolëve kishte dalë për shëtitje në Bagdad. Asaj i zënë sytë një grumbull njerëzish që ishin mbledhur rreth një burri. E çuditur pyeti se kush ishte ai person rreth të cilit ishin mbledhur gjithë ata njerëz dhe i tha...
Wait while more posts are being loaded