Profile cover photo
Profile photo
Lia Omey
102 followers -
www.liaomey.com
www.liaomey.com

102 followers
About
Lia's posts

Post has attachment
Public
Focus full time
Tak apalah kita buat business part time, yang penting mentality kita full time. Ok?

Post has attachment
Public
Never give up
Remember, the moment you feel like quitting, that is the right time you have to keep pushing. Good Morning Everyone! Assalamualaikum wbt. Salam ceria dan salam bahagiaaa  😍 ❤

Post has attachment
Public
Magazine Nona
Macam kenal je kan tudung pink tu? Hehe. Syukur Alhamdulillah Lia diberikan peluang untuk masuk dalam magazine Nona, terima kasih kakSzaza dan kakMas uruskan semua ini untuk Lia. Terima kasih juga kepada semua team Chettaki Omey dan family Lia yang sentiasa...

Post has attachment
Public
PENGALAMAN STAY DI RUMAH 10 JUTA
Syukur Alhamdulillah Lia diberi kesempatan untuk stay selama 3 hari 2 malam di rumah 10 Juta. Masa nak datang cari rumah di Genting Sempah tu pon boleh sesat juga la, sebab tak sangka di area situ ada rumah banglow yang jenis besar gilaaa. Rasa impressed sa...

Post has attachment
Public
Bina Empayar
Alang-alang kita berniaga, biar sampai bina empayar! Boleh ke boleh? 

Post has attachment
Public
Jaga Solat
Bila kita solat di awal waktu, disitulah kita akan rasa keberkatan waktu. 

Post has attachment
Public
Allah makbulkan doaku
Terima kasih Allah. Aku bersyukur! Satu doa Lia diangkat oleh Allah swt ketika Lia di Mekah depan Kaabah. Lia merayu dan berdoa sangat pada Allah, "Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim. Engkau bukakan pintu hati team Chettaki Omey untuk ke Dexandra Family Orientatio...

Post has attachment
Public
BAHAGIA BERSAMA TEAM
Leader mana yang tak terharu bila team datang dari jauh naik bas, leader mana yang tak bahagia dapat spent time gila gila dengan team, siap boleh tidur ramai ramai dalam bilik apartment, makan bersama, dapat duduk sekali dalam dewan dengar talk, menari, men...

Post has attachment
Public
Dexandra di Hatiku
Bila buka botol bau wangi, Bila spray lagi la wangi, Bila dah petang ada lagi bau wangi, Power betul Dexandra perfume ni.  ❤ # MakMuda # LiaOmey # ChettakiOmey # DexandraPerfume www.chettakiomey.com

Post has attachment
NEW RELEASE - perfumes baru utk DE'XANDRA HER
MY BURBERRY & CHLOE LOVE STORY Antara perfumes yang sedang dicari cari peminat TEGAR PERFUMES. Kedua-duanya masih baru dipasaran.. Yeaahhh.. de'xandra dah follow rapat2 perfume2 terbaru ni.. Saya yang jual pun tak tahan dah dengan penangan 2 PERFUMES ni. Da...
Wait while more posts are being loaded